REVOLUCIJA JELENE KARLEUŠE: Uz pomoć veštačke inteligencije pravi stajlinge, evo šta mora da ispuni

Novosti onlajn

02. 11. 2023. u 23:55

JELENA KARLEUŠA kako stvari stoje, pokreće biznis i to modni.

РЕВОЛУЦИЈА ЈЕЛЕНЕ КАРЛЕУШЕ: Уз помоћ вештачке интелигенције прави стајлинге, ево шта мора да испуни

Foto: Z. Jovanović Mačak

Pevačica koja važi za najboljeg šoumena biz stručnjaka ulazi u modnu industriju i to uz pomoć veštačke inteligencije. Pop zvezda je dobila ponudu da sarađuje sa svetski poznatim brendovima kojima će biti glavni posrednik.

Foto: ATA images

- Jelena na dnevnom nivou dobija mnogo poslovnih ponuda. Neke su vezane za muziku, neke za investicije, a skoro je stigla i jedna koja se tiče garderobe, nakita, generalno sve što ima veze sa tim kako dama u svetu šou biznisa treba da izgleda. Tehnologija je uznapredovala i sada postoje programi pomoću kojih se ideje relaizuju drastično brže. Karleuša je uvek išla u korak, ako ne i ispred sveta, i to su prepoznale kompanije koje sa njom planiraju saradnju. Ona bi na neki način bila glavna spona između klijenta i prodavca. Njoj je to interesatno jer prati aposlutno sve što ima veze sa šou biznisom. Ona tačno zna kako bi muzičke, glumačke, ali i generalno javne ličnosti trebalo da se oblače za javno predstavljanje - priča sagovornik.

Foto: Z. Jovanović Mačak

Prema njegovim rečima, Jelena bi trebala da otvori firmu u kojoj bi bili obučeni i stručnjaci po njenim instrukcijama.Brendovi sa kojima bi sarađivala su upravo oni koje i sama nosi. Ona bi bila glavni zastupnik za Balkan. Pored muzike to bi joj bio dodatni posao koji će joj doneti odličnu zaradu i to na dnevnom nivou. Imala bi tim ljudi kojim će da rukovodi. Retko ko se razume u odevne kombinacije, šminku, estetski izgled na sceni i van nje kao ona. Ona to živi i na prvi pogled zna šta na nekoj ženi bilo da se bavi pevanjem, plesom ili je domaćica može dobro da stoji. Uz pomoć programa koji kreira to što ona zamisli kljenti će odmah moći da vide rezultet vizealne promene identiteta. Verujte mi super je stvar, samo Jelena da krene u akciju. Ovaj posao će joj dati još mnogo mogućnosti. U svetu to radi Kim, Paris Hilton i možda još dve ili ti slavne ličnosti. To im je usputni posao jer koriste svoju ideju sa veštačkom inteligencijom - završava sagovornik.

Foto: Novosti

Jelena bi mogla da radi vizuelni identitet svojih koleginica za solističke koncerte, nastupe i da im osmišljava neobične stajlinge u skladu sa njihovim likom i delom i sve to uz saradnju sa poznatim modnim kućama.

Foto: Printskrin Instagram/karleusastar

- Za sve ovo ne bi morala nigde da mrdne iz kuće, a posao joj ne bi oduzeo mnogo vremena, naprotiv. Dovoljno će biti svega nekoliko minuta da Jelena uz pomoć veštačke inteligencije osmisli stajling za neku ličnost, ali naravno, u početku će to malo sporije ići - zaključio je izvor.

(Kurir)

BONUS VIDEO:

"NOVOSTI" INTERVJU: Aca Regina otkrio sve o saradnji sa Filharmonijom

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
STEPA KOD JEDRENA OSVETIO UGLJEŠU I VUKAŠINA: Pre 85 godina u Čačku preminuo vojvoda Stepa Stepanović, veliki srpski vojskovođa

STEPA KOD JEDRENA OSVETIO UGLjEŠU I VUKAŠINA: Pre 85 godina u Čačku preminuo vojvoda Stepa Stepanović, veliki srpski vojskovođa

BRIŽLjIVO upakovane dve nagorele voštanice i jedna raskošna osmanska sablja pronađene u skromnoj sobi Stepe Stepanovića posle njegove smrti 27. aprila 1929. otkrile su da veliki vojskovođa nije smatrao pobede na Ceru i Solunskom frontu najvažnijim bitkama koje je vodio, već osveta srednjovekovnih srpskih vitezova izginulih u Maričkoj bici.

28. 04. 2024. u 06:30

Komentari (0)

NOVAK ĐOKOVIĆ GLEDA I NE VERUJE! Evo šta je Rafael Nadal upravo rekao o Noletu u Madridu