BRUNO LANGER: Nisam gledao Severinin snimak jer mi je draga

D. Cakić

06. 08. 2023. u 14:59

LEGENDARNA rok grupa Atomsko sklonište nastupala je druge večeri u Knjaževcu, u sklopu 62. festivala kulture mladih Srbije u Gurgusovačkoj kuli, nakon Najde koji je takođe održao odličan koncert.

БРУНО ЛАНГЕР: Нисам гледао Северинин снимак јер ми је драга

Foto: D. C.

Tom prilikom, legendarni pevač Bruno Langer bio je veoma iskren pred sedmom silom, pa je odgovorio i na pitanje o Severini Vučković, čiji eksplicitan film, kako kaže, nije hteo da gleda.

- Nisam nikad gledao Severinin pornić. Što bih gledao kad mi je draga?! Nisam sklon gledati pornjake. Kad je tako nešto na TV-u ja preskočim. Ja sam roker, za boga miloga, šta će meni pornjaci - rekao nam je frontmen Atomskog skloništa.

Foto: D. C.

Tekst potpisa

Iako seks i drogu uvek vezuju za rokenrol, Bruno tvrdi da nema nikakve veze sa opijatima.

- Ja ne konzumiram drogu, napunio sam nedavno 74 godine, ušao sam u 75 godinu. Nije me to zanimalo. Zanimalo me je nešto drugo, a to je rokenrol. Droga i rokenrol je isto kad kažu da je čovek slikar. Zašto? Pa ima francusku kapicu na glavi. To je budalaština. Ili ima dugu kosu, pa je roker. Ne pijem, ali volim istarska vina. Imao sam brata mlađeg koji je umro od raka i bio je jako poročan, pa sam se možda i zbog toga sklonio - zaključio je Bruno. 

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
STEPA KOD JEDRENA OSVETIO UGLJEŠU I VUKAŠINA: Pre 85 godina u Čačku preminuo vojvoda Stepa Stepanović, veliki srpski vojskovođa

STEPA KOD JEDRENA OSVETIO UGLjEŠU I VUKAŠINA: Pre 85 godina u Čačku preminuo vojvoda Stepa Stepanović, veliki srpski vojskovođa

BRIŽLjIVO upakovane dve nagorele voštanice i jedna raskošna osmanska sablja pronađene u skromnoj sobi Stepe Stepanovića posle njegove smrti 27. aprila 1929. otkrile su da veliki vojskovođa nije smatrao pobede na Ceru i Solunskom frontu najvažnijim bitkama koje je vodio, već osveta srednjovekovnih srpskih vitezova izginulih u Maričkoj bici.

28. 04. 2024. u 06:30

REZOLUCIJOM O SREBRENICI PRIKRIVAJU SVOJE ZLOČINE: Nemačka istorijski falsifikat potura na godišnjicu oslobođenja Dahaua, fabrike smrti

REZOLUCIJOM O SREBRENICI PRIKRIVAJU SVOJE ZLOČINE: Nemačka istorijski falsifikat potura na godišnjicu oslobođenja Dahaua, fabrike smrti

NEMAČKA koja je glavni sponzor sarajevske „Rezolucije o Srebrenici“ pokušava da progura taj cinični istorijski falsifikat kroz Generalnu skupštinu UN u vreme jedne tragične godišnjice, oslobođenja koncentracionog logora Dahau, nespornog svedočanstva o najvećem genocidnom programu u istoriji čovečanstva čiji je autor – Nemačka.

28. 04. 2024. u 07:00

Komentari (0)

ČUDO U BEOGRADU: Ruska himna prestala da se intonira tokom dodele zlata, a onda se desilo - ovo (VIDEO)