OD VEZE NA JEDNU NOĆ, DO LJUBAVI SVOG ŽIVOTA: Tina je muža upoznala kad je imala 50, hteo je da joj da bubreg kad se razbolela

Novosti online

24. 05. 2023. u 21:52

DANAS je svetsku javnost potresla vest o smrti legendarne Tine Tarner, koja je izgubila bitku sa teškom bolešću.

ОД ВЕЗЕ НА ЈЕДНУ НОЋ, ДО ЉУБАВИ СВОГ ЖИВОТА: Тина је мужа упознала кад је имала 50, хтео је да јој да бубрег кад се разболела

Foto:Profimedia

Mnogi su zaboravili da osim što je za sobom ostavila brojne vanvremenske hitove, njen život je obeležila i ljubavna priča koja ostavlja bez daha. Naime, Tina je u 50. godini upoznala ljubav svog života, a romansu je krunisala brakom sa Ervinom Bahom tek posle skoro tri decenije veze.

- 1986. godine Tina je upoznala poslednjeg muža, nemačkog muzičkog direktora Ervina Baha, kojeg je poslala njena evropska izdavačka kuća (EMI) da je dočeka na aerodromu u Dizeldorfu. Ona je tada imala 50 godina, a on 33. Oni su se svideli jedno drugom, a u dokumentarcu je rekla da je mislila da mogu da budu zajedno samo na jednu noć, da budu u seksualnoj vezi, jer je mnogo starija. 

U julu 2013. godine, nakon 27-godišnje romantične veze, venčali su se na građanskoj ceremoniji na obali Ciriškog jezera u Švajcarskoj.

Kažu da je to bila velika ljubav. Kada su joj otkazali bubrezi on se javio da bude donor - detalji su ove ljubavne priče.

(Pink)

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

KNAUS: Francuska i Nemačka blokiraju glasanje o Prištini u Savetu Evrope, Vučić efektno apelovao na Makrona