OVO JE NJEGOVA TAJNA: Saša Popović za manje od dve nedelje skinuo pet kilograma

Novosti onlajn

18. 05. 2023. u 18:45

SAŠA Popović iako uskoro ulazi u osmu deceniju života, svojom energijom može da parira i duplo mlađim muškarcima.

ОВО ЈЕ ЊЕГОВА ТАЈНА: Саша Поповић за мање од две недеље скинуо пет килограма

Foto: Petar Milošević

Kako je jednom prilikom ispričao on zimi jede sve redom, dok se s proleća pridržava posebnog načina ishrane i tada smrša pet kilograma za samo dve nedelje.

O svom planu ishrane govorio je i javno. Kako je ispričao Saša preskače doručak, ujutru prvo popije kafu nekad bez mleka, a nekad i sa mlekom. Za ručak kombinuje šniclu, piletinu ili ribu, dok za večeru praktikuje salatu i meso, jaja, čak samo jogurt i voće.

Foto: TV Prva printskrin

– Leti sam uvek fit jer sam već sa prvim suncem u Opatiji. Svakodnevno plivam, igram tenis, stoni tenis, jedem mnogo voća, salate začinjene maslinovim uljem i ribu. I to ne zato što pazim, već mi na moru ne prija teška i masna hrana. Samim tim, nemam problema ni sa kilogramima – otkrio je Saša i dodao da i njegova supruga Suzana voli da isprati njegov prolećni režim ishrane.

(Pink.rs)

BONUS VIDEO:

VOLELA BIH DA SE OPROBAM U INFORMATIVI | Sa zvezdama na ti | Br. 10 | Kristina Iglendža

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
ČUVAMO DEDOVINU I GROBOVE SINOVA Uprkos tragedijama, porodica Mihajla Tomaševića, iz Suvog Grla kod Srbice, opstaje na svom ognjištu (FOTO)

ČUVAMO DEDOVINU I GROBOVE SINOVA Uprkos tragedijama, porodica Mihajla Tomaševića, iz Suvog Grla kod Srbice, opstaje na svom ognjištu (FOTO)

OVO su grobovi mojih sinova. Stojadina, rođenog 1979, koji je poginuo na Košarama i Stevana, dve godine mlađeg, koji je 2002, vozeći traktor nagazio na protivtenkovsku minu koju su na putu u selu postavili Albanci. Ovde na groblju mi je druga kuća, a ona u kojoj živim sa suprugom Miladinkom Micom i sinom Darkom je nekoliko kilometara odavde. I, dok sam živ sa Kosova i Metohije seliti se neću, čuvaću svoj dom i grobove sinova.

18. 04. 2024. u 10:45

Komentari (0)