NA OVU TEMU SE PEVAČICA DO SADA NIJE OGLAŠAVALA: Šuška se da je Lepa Brena pre Bobe ljubila ovog muškarca (FOTO)

Novosti online

29. 04. 2023. u 00:44

BALKANSKA pevačka zvezda Lepa Brena već decenijama je u skladnom braku sa bivšim teniserom Slobodanom Bobom Živojinovićem, sa kojim je i dan danas nerazdvojna, te se zajedno pojavljuju na svim javnim i estradnim događajima.

НА ОВУ ТЕМУ СЕ ПЕВАЧИЦА ДО САДА НИЈЕ ОГЛАШАВАЛА: Шушка се да је Лепа Брена пре Бобе љубила овог мушкарца (ФОТО)

Foto: ATA Images

O njenom životu se gotovo sve zna, kako o privatnom tako i poslovnom. Međutim, malo je poznata informacija o njenoj ljubavi iz davnih dana i to mnogo pre nego što je upoznala sadašnjeg supruga Bobu Živojinovića.

Brenu su osamdesetih spajali sa raznim muškarcima, a sada je na jednom Instagram profilu, koji objavljuje retke i stare fotografije poznatih, isplivala do sada neviđena fotka.

Ona je usnimljena 1985.godine, a na njoj je Brena u jako prisnom odnosu sa izvesnim muškarcem, dok se u komentarima može pročitati da je muškarac bio Brenin partner.

- Snimljeno ispred hotela "Belvedere" u Dubrovniku. Na slici su Ratko Knežević i Brena. Gospodin Knežević danas živi u Zagrebu i delom u Londonu. Poznati je bankarski stručnjak - glasio je komentar ispod fotografije.

Brena se na ovu temu nikada nije oglašavala, ali da je ovo zaista bila njena ljubav, spekulisalo se već uveliko u medijima i estradnim krugovima.

(SD)

BONUS VIDEO: ISPRAĆAJ LUKE BLACKA U LIVERPUL: Ona mu pruža najveću podršku

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (1)

ŠOKANTNE PROMENE: Zaboravite tenis kakav ste znali, biće dibidus drugačiji! Evo kako će se ubuduće odvijati