ILDA ŠAULIĆ: Volim da kupujem stvari za kuću i u tim radnjama se najviše zadržavam (VIDEO)

D. Cakić

21. 04. 2023. u 21:25

FOLK zvezda Ilda Šaulić važi za jednu od najzaposlenijih pevačica kada su nastupi i terenski rad u pitanju.

ИЛДА ШАУЛИЋ: Волим да купујем ствари за кућу и у тим радњама се највише задржавам (ВИДЕО)

Foto: Novosti

Ilda je istakla da voli da provodi vreme u kupovini, ali da kupuje stvari za kuću i uređivanje kućnog enterijera i eksterijera.

Foto: Novosti

- Kako sada kreće lepo vreme, meni kreće i sezona cveća. Sutra ili prekosutra krećem u nabavku, jer hoću da ulepšam sebi dom i terasu. Dosta vremena provodim u uređivanju svoje kuće. Volim da kupujem dosta stvari za kuću i u tim radnjama se najviše zadržavam - ističe Ilda.

Foto: Novosti

Ilda je odlučila je da pesme pokojnog oca, legende narodne muzike Šabana Šaulića prepevati u novom aranžmanu, te će ih publici predstaviti u novom ruhu.

- Četiri godine skupljam hrabrost za lep projekat koji će oduševiti mnoge, a u svemu tome na moje veliko zadovoljstvo, sa mnom pevaće i moja i naša draga Aleksandra Radović. Znam da nikada niko kao on neće svojim glasom donositi najlepše emocije, ali želim da mu i na ovaj način odam počast. Možda bi ovaj projekat za mog oca predstavljao iznenađenje, ali vrhunski umetnici koji su me podržali i ja smatramo da njegova dela zaslužuju da budu sagledana iz jednog novog, potpuno drugačijeg ugla - iskrena je Ilda.

Foto: Novosti

Kompletan intervju sa Ildom pogledajte u nastavku, u videu ispod:

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

SKANDAL U UJEDINJENIM NACIJAMA: Pogledajte šta je učinio predstavnik Izraela (VIDEO)