GOCA TRŽAN: Sve je stvar ukusa, nisam sklona da bilo koga osuđujem i ocenjujem (VIDEO)

D. Cakić

01. 04. 2023. u 20:30

POP zvezda Goca Tržan važi za jednu od najzaposlenijih pevačica kada su nastupi i terenski rad u pitanju, nema sumnje da na istim dolaze sve generacije.

ГОЦА ТРЖАН: Све је ствар укуса, нисам склона да било кога осуђујем и оцењујем (ВИДЕО)

Foto: Novosti

- Kada je noćni život u pitanju, Beograd je postao malo zaićen i vrlo malo ima pop muzike. Od letos nisam radila u Beogradu, drago mi je da sam ponovo, a ono što imam u planu je da napravim to je veliki koncert - kaže Goca na početku razgovora.

Foto: Novosti

Često je aktuelna tema estetska hirugija, a Goca je otkrila da li bi se ona odvažila na istu i kako komentariše što je to danas uzelo maha.

- Ja ne znam šta sam ja estetski koriogovala što ne radi svaka žena, a i mnogo muškaraca. Ne krijem se i ne lažem, vrlo sam transparentna jer mislim da tu postoje procedure koje se rade, ali i one gde se prodaje magla. Što se tiče hiruških intervenicija ništa nisam radila, ali ništa i ne bih radila tek tako. Nema potrebe još uvek mogu sve zdravim načinom života, ishranom i treningom da održavam. Sve je stvar ukusa, nisam sklona da bilo koga osuđujem i ocenjujem.

Foto: Novosti

Goca je istakla da često i radi sa kolegama iz grupe "Tap 011", ali da nema potrebe za objavljivanjem konstatno novih pesama, ali i najavila svoje nove solo pesme.

- Mi smo okupljeni, mi smo snimili dve nove pesme koje su trenutno na Spotifaju i digitalnoj distribuciji, ali nismo snimili spot, ali i generalno puno radimo. Apsolutno je suvišno da se prave po svaku cenu nove pesme. Što se tiče mojih solo pesama, tu se dešava nešto - ima dosta novih, treba da ih otpevam u studiju, ali završiću ih uskoro, ima ih sedam ili osam i polako ću ih objavljivati jednu po jednu - zaključuje Goca.

Foto: Novosti

Kompletan intervju sa Gocom pogledajte u nastavku, u videu ispod:

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

UKRAJINA POVLAČI RADIKALNI POTEZ: Ovo mnogi nisu očekivali, čak su i Rusi zbunjeni pred Olimpijske igre Pariz 2024