NATAŠA BEKVALAC IMA NOVOG DEČKA? Pevačica zaintrigirala javnost objavama (FOTO)

Novosti online

09. 08. 2022. u 10:32

NATAŠA Bekvalac samovala je dugo nakon razvoda od Luke Lazukića, a kako je rekla, nije odustala od ljubavi iako o novom braku ne misli.

НАТАША БЕКВАЛАЦ ИМА НОВОГ ДЕЧКА? Певачица заинтригирала јавност објавама (ФОТО)

Foto: Printskrin/Pink

Sad je zaintrigirala objavom na svom Instagram storiju u kome se vidi da je slala srca momku koji je najpre tagovao nju na svojoj fotografiji. Naime, Nataša, koja je do sada u ljubavi bila dosta zatvorena i nije često objavljivala u koga se zaljubila, sada je javno pokazala naklonost prema, javnosti, nepoznatom mladiću.

Izvesni Marko Zorić iz Hrvatske objavio je svoju fotografiju uz koju je tagovao Natašu na svom profilu na Instagramu i uz njeno ime stavio srce.

Foto: Instagram/bekvalceva

 

Pevačica je na svom storiju podelila fotografiju, a u poruci mu je poslala srce, čime se Marko odmah pohvalio. Prepisku s Natašom, Zorić je javno podelio.

Foto: Instagram/bekvalceva

 

Kako pišu mediji, Marko je ljubitelj fudbala, ali se ovim sportom ne bavi profesionalno.

Podsetimo, pevačica se nedavno osvrnula i na muškarca u njenom životu.

- Strah je bolest, a ja sam poprilično zdrava. Znam da bog ima planove za mene i ako ne deluje tako. Sve što se desi će mi biti potrebno i za moj rast. Ako se zaljubim to će biti kriminalno, meni veze ni na blizu nisu uspevale, ne znam kako bi bilo na daljinu, možda bi to bilo bolje za mene. Pomislim da mi treba muškarac kada mi treba fizička pomoć, ali za drugo ne znam. Naviknuta sam ovako, ne znam da li bi mi bilo lakše ili teže. Nije mi teret što sam samohrana majka - priznaje Nataša.

(Alo)

BONUS VIDEO - Sestre Mićalović u Parizu

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (2)

ODRŽIVOST U ENERGETSKOM SEKTORU: Zajedničkim naporima i sinergijom obezbedićemo bolju budućnost