SPREMNA ZA UŽIVANJE NA OBALI MORA: Ceca Ražnatović pakuje kofere za letovanje u luksuznom objektu od 400 kvadrata

Novosti online

03. 08. 2022. u 00:46

PEVAČICA Svetlana Ceca Ražnatović će posle brojnih koncerata koje je imala na domaćem terenu i u regionu da ode na zasluženu pauzu i to u svoju vilu pored mora na Kipru.

СПРЕМНА ЗА УЖИВАЊЕ НА ОБАЛИ МОРА: Цеца Ражнатовић пакује кофере за летовање у луксузном објекту од 400 квадрата

Foto: Printskrin Jutjub/ATA images

Folk zvezda otputovaće uskoro sa ćerkom Anastasijom Ražnatović i sinom Veljkom na zajednički odmor na Kipar, kao što su to tradicionalno radili dok su oni bili klinci.

- Ceca na Kipru uvek uživa, a tokom godina dosta je ulagala u svoju vilu kako bi imala sve što je potrebno za kavlitetan odmor. Tamo je po ceo dan na bazenu ili na plažama, a kad napuni baterije vraća se nazad, kao top spremna za poslovne obaveze - rekao je izvor.

Kuća od 400 kvadrata se nalazi odmah uz obalu mora u Aja Napi, a u dvorištu se nalazi ogromni bazen. Pevačica je svojevremeno otkrila da je nekretninu u kojoj ima šest spavaćih soba i bazen u dvorištu kupila preko prijatelja, a sada planira da je renovira i napravi još jedan sprat.

- Želela sam nešto egzotično, lepo i da bude na samoj obali. Moj prijatelj Fotos mi je doneo fotografije ove moje vile i ja sam znala da je to to. Odmah sam podigla kredit. Da, kuću sam kupila na kredit, koji, normalno, mesečno otplaćujem - poručila je Ceca jednom prilikom.

Pevačica godinama odlazi u ovu ostrvsku zemlju, jako je zavolela tamošnji ambijent i stekla prijateljstva, a i njena deca su se tamo školovala.

(Mondo)

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

HITNA RAFINA KONFERENCIJA ZA ŠTAMPU: Rafael Nadal saopštio veliku vest