SIMULIRALA MASTURBACIJU NA BINI: Madona zamalo uhapšena - Vatikan mi je otkazao nastup! Vidite kako sam vam utabala put"

Novosti online

05. 07. 2022. u 23:52

DOK se čeka da padne prva klapa biografskog filma "Little Sparrow", u kom kraljicu popa tumači Džulija Garner, Madona vreme provodi evocirajući uspomene na društvenim mrežama.

СИМУЛИРАЛА МАСТУРБАЦИЈУ НА БИНИ: Мадона замало ухапшена - Ватикан ми је отказао наступ! Видите како сам вам утабала пут

Foto: Instagram/Madonna

Na Instagramu se tako sada prisetila kako zamalo nije bila uhapšena zbog simuliranja masturbacije na svojoj turneji Blonde Ambition 1990. godine.

Pošto se ipak izvukla, veruje da je tako u stvari samo utabala put koleginicama Kejti Peri, Majli Sajrus... I drugima koje se danas izuzetno slobodno ponašaju na sceni.

- Policija mi je tri puta pretila da će me uhapsiti dok sam putovala i izvodila "Like a virgin" tokom turneje Blonde Ambition - napisala je ona na svom storiju i uz emotikon smeha dodala:

- Vatikan mi je otkazao nastupe u Rimu! Da li vidite kako sam vam utabala put?

BONUS VIDEO - Zavirite u ormar Jelene Karleuše

(Mondo)

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
Dolce Vita na obali Save: Stanovi na ovoj lokaciji su za one koji žive svoje snove

Dolce Vita na obali Save: Stanovi na ovoj lokaciji su za one koji žive svoje snove

Možete li da zamislite lepotu svakodnevice koja počinje na obali Save do koje stižete laganom šetnjom kroz jedinstvenu luksuznu pešačku zonu, a završava se ispijanjem vina na vašoj prostranoj terasi s pogledom na reku ili u vrhunskom restoranu do kog stižete peške? U istom danu ste s lakoćom obavili posao, odradili trening, uživali u kupovini novih komada garderobe najluksuznijih brendova u neposrednom komšiluku, a stigli ste i da sa decom provedete vreme u zelenilu, jer se sve što vam treba nalazi nadohvat ruke.

14. 05. 2024. u 10:00

Komentari (0)

VELIKI FUDBALSKI HAOS: Mančester siti ne može da igra u Ligi šampiona?!