DA LI PREPOZNAJETE SLAVNOG PEVAČA? Fotografija stara 31 godinu - ne liči na sebe

Novosti online

15. 06. 2022. u 17:24

HRVATSKI pevač iza sebe ima nebrojeno mnogo hitova, a gde god se pojavi puni dvorane. Počeo je da peva sa svega 15 godina sa raznim grupama na lokalnim gitarijadama.

ДА ЛИ ПРЕПОЗНАЈЕТЕ СЛАВНОГ ПЕВАЧА? Фотографија стара 31 годину - не личи на себе

Foto: Printscreen Youtube/JUGOVIZIJA

Godine 1991. iz Rovinja se preselio u Zagreb gde započinje samostalnu profesionalnu karijeru.

Ako niste pogodili, reč je o Toniju Cetinskom koji je od tada pomenio svoj imidž, više nema dugu kosu, a i izgleda sasvim drugačije s obzirom na to da je od fotografije prošlo 31 godina.

Foto Tanjug

 

Predstavljao je Hrvatsku na takmičenju za Pesmu Eurovizije 1994. godine sa pjesmom “Nek’ ti bude ljubav sva”.

“Čovjek od leda”, “Blago onom tko te ima”, “Budi uz mene”, “Ako to se zove ljubav”, samo su neki od njegovih mnogobrojnih hitova.

Cetinski je, inače, nedavno objavio je snimak na svom Instagram profilu na kojem se vide rezultati transplatacije kose koju je odradio.

Na objavljenim kadrovima jasno se vidi drastična razlika nakon transplantacije. Toni više nije proćelav na temenu i sa velikim zaliscima, već sada ima kosu kakvu je želeo.

Toni je u decembru prošle godine otkrio da se podvrgao transplantaciji kose kako bi rešio svoj problem i ostvario sebi veliku želju.

- Već dugo sam imao želju da odem na transplataciju kose i srećan sam što zbog toga nisam morao da otputujem izvan granica Lepe Naše jer je doktorica i stručnjak za kosu, u tom području uverljivo najbolja. Iskreno se radujem rezultatima! - napisao je Toni ranije na Instagramu.

BONUS VIDEO - TRANSFORMACIJA: Neverovatna moć šminke

 

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

NA SAMO DVA SATA AVIONOM OD BEOGRADA: Odlična destinacija za letovanje - svi detalji rezervacije i aranžmana