OGLASIO SE OTAC VIDOJA RISTOVIĆA: Poznat uzrok smrti muža Nikoline Pišek

Novosti online

10. 05. 2022. u 13:11

VIKTOR Ristović, poznatiji kao Miša Grof, ostao je bez sina jedinca Vidoja Ristovića koji je iznenada preminuo, a kako kaže u svojoj prvoj izjavi nakon tragedije koja se dogodila, tuga je sve veća.

ОГЛАСИО СЕ ОТАЦ ВИДОЈА РИСТОВИЋА: Познат узрок смрти мужа Николине Пишек

Foto: Instagram printskrin/vidojeristovic

– Naša tuga za sinom je neizmerna, srce nam se cepa! Nije ni primereno ni da se drugi a kamoli ja bavim temama koje su toliko prizemne i sramotne u momentu kada nas je napustilo mlado i divno biće. Moram da kažem da moj sin nije umro tokom odnosa. Danas su mi stigli nalazi obdukcije. Do smrti je došlo usled respiratorne insuficijencije koja je uzrokovala popuštanje rada srčanog mišića – rekao je sa tugom u glasu Miša Grof, pa dodao:

– Molim Vas, ne skrnavite uspomenu na mog sina, oca dve divne ćerkice, imajte dušu i pustite ga da počiva u miru!

Vidoje će biti sahranjen u četvrtak, 12. maja, na Novom groblju u Beogradu, a obdukcija je danas završena.

Foto: Printskrin/Instagram

Porodica preminulog Vidoja Ristovića obaveštava sve prijatelje i porodicu o ispraćaju istoričara umetnosti na večni počinak:

– Neizmerna bol i tuga za našim jedinim preminulim sinom u 44. godini života. Obaveštavamo rođake i prijatelje da će se opelo održati 12. maja 2022. godine na Novom groblju u 14.30 časova.

Podsetimo, suprug voditeljke Nikoline Pišek preminuo je u salonu za masažu. Vidoje je navodno bio u salonu na masaži strujom, a maserka je bila starija žena od oko 60 godina.

Kako navodi izvor blizak porodici Ristović, Vidoje se preko dana osećao dobro i nije se žalio ni na kakve zdravstvene tegobe sve do neposredno pred smrt. Tokom masaže osetio je da mu nije dobro i požalio se terapeutkinji, ali već je bilo kasno, jer je nakon nekoliko trenutaka izdahnuo. Svi prijatelji i članovi uže i šire familije očajni su što su ostali bez sina, supruga, oca i prijatelja, koji je imao ozbiljne planove da svoje životne navike dovede u red.

(Kurir)

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

TREBALE MU PARE ZA TIKET, PA UZEO ŽENINU KARTICU: Došla je sa posla umorna i odmah legla da spava, to mi je bila idealna šansa (VIDEO)