BRED PIT DOLAZI U BEOGRAD? Glumac u Srbiji započeo uspešnu karijeru, snimao sa Milenom Dravić

Novosti online

05. 05. 2022. u 22:18

BRED Pit želi da novi projekat snima u Beogradu i on je samo jedna od holivudskih zvezda koje se za to pripremaju, saznaje Kurir.

БРЕД ПИТ ДОЛАЗИ У БЕОГРАД? Глумац у Србији започео успешну каријеру, снимао са Миленом Дравић

Foto: Tanjug/AP Photo

Holivudski glumac trenutno se ozbiljno bavi poslom producenta i u Srbiji bi mogao da snimi film ili TV seriju koji će biti posvećeni mladima i prikazani na nekoj od najvećih striming platformi.

Više projekata

- Pit razvija nekoliko projekata. U Beogradu bi trebalo da radi krajem ove ili početkom naredne godine. Srbija je sada veoma atraktivna zemlja za sve u filmskom biznisu jer je naša država obezbedila razne olakšice - kaže sagovornik koji je želeo da ostane anoniman.

U Srbiji su već radili i imaju najlepše utiske o Beogradu Danijel Krejg i Džoni Dep.

Bred Pit je već jednom boravio u našem gradu, a i internacionalnu karijeru započeo je u ostvarenju "Tamna strana sunca" reditelja Božidara Bote Nikolića 1987. Glumca je reditelj izabrao među 400 kandidata na kastingu u američkoj kompaniji "Metro Goldvin Majer". Nepokretnu majku Breda Pita u filmu je tumačila Milena Dravić, a Gorica Popović je bila njihova kućna pomoćnica. Niko od njih nije ni slutio da će on jednog dana postati najveća holivudska zvezda.

Foto: V. Danilov

 

Slikanje

Za našu zemlju Pita vežu i prijateljstva sa mnogim glumcima, o čemu je nedavno za TV ekran govorio i Miloš Timotijević, koji je igrao u filmu njegove tadašnje supruge Anđeline Džoli "U zemlji krvi i meda".

- Sreli smo se na nekoj žurki povodom premijere u Njujorku. Sedeli smo i pričali, kada sam ga pitao da se slikamo. Ispostavilo se da nisam nešto ni najbolje ispao (smeh). Ali nema veze. Pričali smo o Boti i delfinu Joci. Veoma se rastužio kada sam mu rekao da ga je neko otrovao, a onda mi je ispričao da mu je Joca spasao život tada u Boki na snimanju filma. Dok je ronio, udario ga je u glavu, pa je brzo izronio, a onda je Bred shvatio da je pored njih prošla ajkula i da je delfin samo hteo da ga spase. Stekao sam utisak da je čovek na mestu, zato je i velika zvezda - ispričao je Timotijević.

(Kurir)

BONUS VIDEO - Konstrakta se uz pobedničku pesmu "In corpore sano" oprostila od Srbije i krenula put Torina

 

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

ETO, JAVLJA MI SE! Kako je Novak Đoković šokirao novinarku CNN-a