PRVI PUT ME JE UDARIO ZBOG VINONE RAJDER Šokantno svedočenje Amber Herd: Pod uticajem alkohola ili droge Dep je postajao zver!

Novosti online

05. 05. 2022. u 21:00

NA današnjem svedočenju glumica Amber Herd je iznela nove optužbe protiv Džonija Depa. Ona je izjavila je ju Dep prvi put udario zbog tetovaže "Vinona zauvek", da ju je često pod djestvom narkotika vređao i fizički zlostavljao i da je napustio njihovu veridbu da bi se drogirao sa njenim ocem, takođe zavisnikom.

ПРВИ ПУТ МЕ ЈЕ УДАРИО ЗБОГ ВИНОНЕ РАЈДЕР Шокантно сведочење Амбер Херд: Под утицајем алкохола или дроге Деп је постајао звер!

Foto EPA

U holivudskom procesu Dep tuži Herd tvrdeći da ga je oklevetala i uništila njegovu karijeru nakon članka u Vašington Postu iz 2018. u kom je sebe opisala kao žrtvu porodičnog nasilja. Dep traži odštetu 50 miliona dolara, dok Herd u protivtužbi traži naknadu od 100 miliona dolara

U današnjem trosatnom svedočenju Herd je navela da je bila redovna žrtva Depovih ispada. Ona je pokušala da prikaže Depa kao osobu koja može da bude srdačna i ljubazna, ali koja začas pobesni kada je pod dejstvom alkohola ili droge. Na svedočenju je rekla je da se Dep opijao žestokim pićima i da je uzimao „mnogo" kokaina, iako je pokušavao sve to da prikrije.

Herd je i ispričala je kako ju je Džoni Dep prvi put udario nakon što je pitala za njegovu tetovažu „Vinona zauvek“ koja se odnosi na njegovu bivšu verenicu Vinonu Rajder. Kad se razišao s njom 1993. Dep je promenio tetovažu u "Vino Forever".

Ona je rekla da ju je udario kada se nasmejala zbog tetovaže. 

- Nasmejala sam se jer sam mislila da se šali, a udario mi je šamar. Nikada to neću zaboraviti, rekla je.

Dep ju je, kako tvrdi dva puta ošamario.

- Nakon drugog šamara sam znala da se ne šali, prestala sam da se smejem. Udario me još jednom, tad sam izgubila ravnotežu. Shvatila sam da mi se dogodila najgora stvar koja se može dogoditi, jako sam želela da mislim o tome kako se šali, ali nije se šalio - svedoči Amber.

Ranije na suđenju, Dep je rekao da se incident nikada nije dogodio i da nikada nije udario Herd ili bilo koju drugu ženu. Rekao je da ne bi imao razloga da udari bilo koga zbog svoje tetovaže, ali aludirao je na činjenicu da se njegovoj bivšoj supruzi ne sviđa tetovaža Vino zauvek. 

Herd je jecala dok se prisećala kako su u maju 2013. ona i Dep bili na odmoru u Kaliforniji u blizini Džošua Tri gde ju je Dep grubo izmaltretirao, tražeći kokain nakon što ju je optužio da flertuje sa drugom ženom. Ona je rekla da je čak tražio drogu u u njenoj "telesnoj šupljini". 

- Sećam se kako me je optuživao, pokušavala sam da ga smirim. Besno je počeo da razbija prikolicu, sećam se da je podigao nešto na sto i bacio u stakleni ormarić. Vikao je jako na mene i pitao gde ga skrivam, nisam znala o čemu priča. Počeo je da me tapše, pocepao mi je haljinu. Hvatao me po celom telu i gurnuo prste u vaginu, govorio je da traži svoj kokain - prepričavala je Amber na sudu.

Herd je Depa optužila i da je nestao sa svoje vereničke zabave da bi se drogirao sa njenim ocem zavisnikom, optužila ga je da je bio odsutan "skoro ceo" događaj i da joj je odbrusio kada ga je zamolila da pozdravi goste.

Herd je posvedočila da je Džoni Dep mrzeo glumca Džejmsa Franka i optužio je da je imala aferu sa njim. Oni su se oko toga posvađali u avionu 2014. godine, kada ju je Dep, kako tvrdi udario nogom u leđa i rekao joj da je kurva. Potom je kako je rekla Dep nastavio da pije i "počeo da zavija kao zver" pre nego što se onesvestio u kupatilu u avionu. 

Dep i Herd su bili u braku tek nešto više od godinu dana.

Počeli su da se zabavljaju početkom 2012. godine pošto su se upoznali na snimanju filma Dnevnik opijanja (The Rum Diary) nekoliko godina ranije.

Oni su 2015. godine već bili venčani.

Ali svega 15 meseci pošto su ozvaničili vezu, ona je bila okončana.

BONUS VIDEO: LEGENDA NA TRONU: Pre 68 godina pred tv-kamerama krunisana je kraljica Elizabeta Druga

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
ČUVAMO DEDOVINU I GROBOVE SINOVA Uprkos tragedijama, porodica Mihajla Tomaševića, iz Suvog Grla kod Srbice, opstaje na svom ognjištu (FOTO)

ČUVAMO DEDOVINU I GROBOVE SINOVA Uprkos tragedijama, porodica Mihajla Tomaševića, iz Suvog Grla kod Srbice, opstaje na svom ognjištu (FOTO)

OVO su grobovi mojih sinova. Stojadina, rođenog 1979, koji je poginuo na Košarama i Stevana, dve godine mlađeg, koji je 2002, vozeći traktor nagazio na protivtenkovsku minu koju su na putu u selu postavili Albanci. Ovde na groblju mi je druga kuća, a ona u kojoj živim sa suprugom Miladinkom Micom i sinom Darkom je nekoliko kilometara odavde. I, dok sam živ sa Kosova i Metohije seliti se neću, čuvaću svoj dom i grobove sinova.

18. 04. 2024. u 10:45

Komentari (0)

DRAGANA VIŠE NIJE SAMA U DVORCU: Odlučio je da se vrati - sve objavio javno (FOTO)