TO JE BIO MOJ NAJVEĆI PORAZ: Voditeljka Bojana Ristivojević priznala - trudna se rastala od oca svog deteta

Novosti online

03. 05. 2022. u 23:37

VODITELjKA Bojana Ristivojević nedavno je na svet je donela ćerku Mitru, a sad je otkrila privatne detalje o kojima je ćutala punih godinu dana.

ТО ЈЕ БИО МОЈ НАЈВЕЋИ ПОРАЗ: Водитељка Бојана Ристивојевић признала - трудна се растала од оца свог детета

Foto: V. Danilov

- O partneru sam izbegavala da pričam jer smo se rastali gotovo u prvim mesecima moje trudnoće. Bio je to veliki stres za mene i nisam bila spremna da o tome govorim javno, čak ni s porodicom i prijateljima. Svi su dugo imali utisak da je sve u redu - priznala je Bojana Ristivojević.

- To je moj najveći poraz u dosadašnjem životu, jer mi je porodica najvažnija, ali nekada, i uz sav uloženi trud i ljubav, stvari ne idu kako treba - ističe voditeljka.

- Nekad ljubav jednostavno nije dovoljna. Kada sam to shvatila, morala sam da donesem odluku za dobro svih nas, najviše naše ćerke. Rastanak je bio jedino rešenje. Danas sam sasvim u miru sa svojom odlukom - navodi Bojana.

Otkrila je da je svaki razlaz težak, naročito kada su prisutne emocije.

Foto: Instagram

- Zastrašujuće mi je izgledala pomisao da budem trudna i sama, ali s druge strane, znala sam da će Mitrin dolazak sve promeniti, da je vredna mog truda da tu situaciju prebrodim. I uspela sam. Dan počinjem i završavam sa osmehom na licu - zaključuje Bojana.

(Story)

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

Nova dimenzija života u delu Beograda koji se budi iz sna