KONSTRAKTA DOBILA NOVI NADIMAK: Ana Đurić podelila utiske posle prve probe u Torinu

Novosti online

03. 05. 2022. u 09:58

PRVA proba, prve evrovizijske aktivnosti i nova iskustva. Sve to u nekoliko sati provedenih u Pala Olimpiko areni u Torinu, gradu domaćinu ovogodišnjeg, 66. takmičenja za Pesmu Evrovizije. Predstavnica Srbije Ana Đurić Konstrakta ocenila je da je prva proba prošla prijatnije i bolje nego što je očekivala.

КОНСТРАКТА ДОБИЛА НОВИ НАДИМАК: Ана Ђурић поделила утиске после прве пробе у Торину

Foto V. Danilov

Posle obaveznog testiranja na koronavirus, ulazi se u prostor koji će ove godine ugostiti 40 učesnika. A kako Konstrakti, srpskoj predstavnici, izgleda susret sa evrovizijskom scenom i svim događajima koji su pratili njeno prvo predstavljanje?

- Bolje nego što sam očekivala. Prijatnije, u stvari. Plašila sam se da kad izađem i …, milion. Međutim, sve je prijatno. I kako se odnose prema nama, i što sve teče po tajmingu, i lepo je na toj bini, i dobar je zvuk. Sve je jednostavno, lepo! - sumira Ana Đurić Konstrakta svoje prve utiske iz Torina.

Novina ove godine je da novinari nisu prisutni na pres-konferencijama, ali za Konstraktu su stizala onlajn pitanja iz celog sveta. Zanimljiva, ali i još zanimljiviji odgovori.

- Pa, bilo je jedno pitanje, ako bi se desilo da Srbija pobedi, u kom gradu u Srbiji bi trebalo da bude Evrovizija? A to je teško pitanje, jer su nam svi gradovi lepi, pa sam se ja na kraju setila sela moje babe, Glibovca. To je bilo zanimljivo, a uglavnom se tiču pitanja kose Megan Markl i zašto ja perem ruke -  dodaje naša predstavnica na Evrosongu.

Konstrakta je dobila nadimak Godstrakta ili Bogstrakta, ali uporedili su je i sa Lori Anderson.

- Pa, hvala, to je stvarno kompliment. Šta da kažem. Zadovoljna sam - priznaje Ana Đurić.

Pre nego što su ušli u arenu, Konstrakta se požalila da joj jako lupa srce. Optužila je kafu za to, ali na kraju priznaje da je imala jako veliku tremu.

- Istina je da sam se malo uzentala od svega. Ali dobro je, mislim da je dobro da se odradi ta trema na početku. Ja sam i za Pesmu za Evroviziju na prvoj probi bila van sebe. Mislim da se u onoj bubici čulo kako lupa moje srce. Koje kuca, samo kuca! -  istakla je predstavnica Srbije.

Proba će biti ponovo za dva dana i pratićemo šta se dešava sa našom ekipom u Torinu.

(RTS)

BONUS VIDEO: 

Konstrakta se uz pobednicku pesmu "In corporesano" oprostila od Srbije i krenula put Torina

 

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

ISPOVEST RODITELJA UBIJENE ANGELINE AĆIMOVIĆ: Godinu dana od masakra u Ribnikaru (VIDEO)