KRST NA PROBI U TORINU SVIMA PRIVUKAO PAŽNJU: Konstrakta oduševila detaljem koji će biti deo nastupa (FOTO)

Novosti onlajn

02. 05. 2022. u 15:56

ANA Đurić Konstrakta održala je danas prvu probu za Evroviziju, koja će se održati od 10. do 14. maja u Torinu.

КРСТ НА ПРОБИ У ТОРИНУ СВИМА ПРИВУКАО ПАЖЊУ: Констракта одушевила детаљем који ће бити део наступа (ФОТО)

Foto: M. Anđela

Konstrakta će nastupiti u drugoj polufinalnoj večeri, 12. maja, a na prvoj probi se upoznala sa scenom ovogodišnje, 66. po redu, Evrovizije.

Nakon probe je zvanični nalog Evrovizije na Tviteru objavio Konstraktine fotografije uz pohvalni komentar za našu predstavnicu.

- Kao i na prethodnim nastupima, srpska predstavnica Konstrakta ima scenski nastup koji uključuje kvalitetan nameštaj, intenzivno pranje ruku i lepu koreografiju s peškirima njenih pet pratećih pevača - stoji u Tviter objavi.

Ono što je mnogima privuklo pažnju jeste krst na Konstraktinoj košulji koji upotpunjuje njen stajling sa cvećem.

Inače, pred odlazak u Italiju je rekla da nema nikakvih tenzija i da je sve spremno za spektakularan nastup.

- Sada sam pred odlazak u Torino mirnija, sve je spakovano, tako da odlazimo s mirom. Mislim da ću tremu osetiti tek kad uđem u tu arenu, ali videćemo možda i to izbegnemo - kazala je predstavnica Srbije na ovogodišnjoj Evroviziji.

Ono što je novo jeste da će se Konstrakti na nastupu pridružiti i voditeljka Slagalice Kristina Radenković. Kako je javio RTS, s Anom će se na evrovizijskoj sceni naći Milovan Bošković, Kosta Đuraković, Jovan Antić i Maja Ranđić, a iz privatnih razloga, jedna od članica hora naše ovogodišnje predstavnice morala je da otkaže učešće na festivalu, pa će tako nju menjati upravo Kristina.

Konstrakta će se takmičiti za prolaz u finale sa Finskom, Izraelom, Azerbejdžanom, Gruzijom, Maltom, San Marinom, Australijom, Kiprom, Irskom, Severnom Makedonijom, Estonijom, Rumunijom, Poljskom, Crnom Gorom, Belgijom, Švedskom i Češkom Republikom.

Tokom prve polufinalne večeri, 10. maja, takmičiće se Albanija, Litvanija, Švajcarska, Slovenija, Hrvatska, Ukrajina, Bugarska, Moldavija, Portugal, Austrija, Grčka, Norveška i Jermenija.

Veliko finale ovogodišnje Evrovizije biće održano u subotu, 14. maja.

Pesma Evrovizije 2022. godine biće 66. po redu izbor za Pesmu Evrovizije. Održaće se u Torinu, zahvaljujući pobedi sastava Måneskin na Pesmi Evrovizije 2021. godine u Roterdamu sa pesmom „Zitti e buoni".

(Kurir)

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
ČUVAMO DEDOVINU I GROBOVE SINOVA Uprkos tragedijama, porodica Mihajla Tomaševića, iz Suvog Grla kod Srbice, opstaje na svom ognjištu (FOTO)

ČUVAMO DEDOVINU I GROBOVE SINOVA Uprkos tragedijama, porodica Mihajla Tomaševića, iz Suvog Grla kod Srbice, opstaje na svom ognjištu (FOTO)

OVO su grobovi mojih sinova. Stojadina, rođenog 1979, koji je poginuo na Košarama i Stevana, dve godine mlađeg, koji je 2002, vozeći traktor nagazio na protivtenkovsku minu koju su na putu u selu postavili Albanci. Ovde na groblju mi je druga kuća, a ona u kojoj živim sa suprugom Miladinkom Micom i sinom Darkom je nekoliko kilometara odavde. I, dok sam živ sa Kosova i Metohije seliti se neću, čuvaću svoj dom i grobove sinova.

18. 04. 2024. u 10:45

Komentari (2)

OVAKO DANAS IZGLEDA KAFANA KOD MAČKA: Ovde su snimane nezaboravne scene serije Porodično blago (VIDEO)