SINA MI ZLOSTAVLJAJU U ŠKOLI JER NOSI HALJINE: Megan Foks se rasplakala usred intervjua - "Dete mi pati"

Novosti onlajn

29. 04. 2022. u 10:39

SVEŽE verena glumica Megan Foks rasplakala se u nedavnom intervjuu za Glamur UK, dok je pričala kako njenog najstarijeg sina Nou zlostavljaju u školi.

СИНА МИ ЗЛОСТАВЉАЈУ У ШКОЛИ ЈЕР НОСИ ХАЉИНЕ: Меган Фокс се расплакала усред интервјуа - Дете ми пати

Foto: Printskrin/Jutjub/Glamour Magazine UK

Kako kaže majka trojice sinova, srce joj slama okrutnost klinaca s kojima njen sin deli školske klupe.

- Imam dete koje pati. Jako se brinem zbog toga, volela bih da čovečanstvo nije takvo - rekla je Megan o devetogodišnjem sinu.

Glumica je i ranije otvoreno govorila o tome da njen sin voli da nosi haljine. Još kad je imao samo dve godine bile su mu draže od pantalona, tvrdi Megan. U međuvremenu je, kako je rekla za Glamur, pročitala brdo knjiga na tu temu, među kojima su i one koje su napisala transrodna deca.

Izbor odeće kod svog sina vidi kao njegov način da se izrazi.

- Neke od knjiga poručuju da možete da budete dečak i nosite haljinu. Možete da se izrazite kroz svoju odeću kako god želite. To čak ne mora da ima nikakve veze s vašom seksualnošću - rekla je.

Dodala je da je godinama radila na tome da podstakne Nou i njegovu braću, Džornija i Bodija, da prihvate ono što jesu. Nažalost, kaže, drugi ljudi su ti koji imaju problema s ličnim izborima njenog sina.

Istakla je da joj činjenica da zbog posla mora puno da putuje i ostavlja sina slama srce.

- Volela bih da mogu da ih povedem sa sobom, to bi olakšalo stvari. Teško mi je, ne samo zbog pritiska društva, nego i zato što sam odvojena od njih. Oni su moj DNK - dodala je.

Megan ima tri sina s bivšim suprugom Brajanom Ostinom Grinom. U januaru ju je njen dečko Mašin Gan Keli zaprosio, a iako su nedavno imali zategnut odnos na crvenom tepihu, stvari su u međuvremenu izgladili.

BONUS VIDEO:

Konstrakta se uz pobednicku pesmu "In corporesano" oprostila od Srbije i krenula put Torina

(Kurir)

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (1)

AKO NEKOM POZAJMITE OVU KNJIGU, NE OČEKUJTE DA VAM JE VRATI!