TAMO VASKRS NIJE SMEO DA SE SLAVI:Saša Matić o malo poznatim detaljima iz svog detinjstva

Novosti online

24. 04. 2022. u 19:01

SVI vernici hrišćanske veroispovesti danas proslavljaju Vaskrs, a Saša Matić je otkrio zašto nije slavio veliki praznik.

ТАМО ВАСКРС НИЈЕ СМЕО ДА СЕ СЛАВИ:Саша Матић о мало познатим детаљима из свог детињства

Foto Promo

Popularni pevač Saša Matić ispričao je da dok je živeo u Drvaru nije slavio najvažniji hrišćanski praznik, a zatim otkrio kako će ga obeležiti ove godine.

- Ove godine ću svirati na Zlatiboru. Ja izbegavam da radim na praznike. Za Božić i za Badnje veče ni slučajno, ali ove godine je takva situacija da ću svirati na Vaskrs. Dok sam živeo u Drvaru, to se nije smelo slaviti, takav je grad bio. Ali od kada sam ovde slavim i jako se radujem ovom prazniku - rekao je Saša Matić.

Popularnog pevača su pitali i da li će najradosniji praznik provesti sa bratom Dejanom i njegovom porodicom:

- Nećemo, ove godine samo radno. Sviram i sutradan, u Čačku, moj drug ženi sina tako da nećemo biti zajedno. Ja volim te praznične rituale, postim ceo post i Božićni i Uskršnji.

Na pitanje sa kim bi od kolega proslavio ovaj praznik i koga smatra delom porodice, Matić je otkrio:

- Goran iz OK benda, Aca Lukas, Ceca Ražnatović, sa njim su najbolja druženja, kao i sa Acom Pejović.

BONUS VIDEO - Marija Šerifović u transu

(Mondo)

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
STEPA KOD JEDRENA OSVETIO UGLJEŠU I VUKAŠINA: Pre 85 godina u Čačku preminuo vojvoda Stepa Stepanović, veliki srpski vojskovođa

STEPA KOD JEDRENA OSVETIO UGLjEŠU I VUKAŠINA: Pre 85 godina u Čačku preminuo vojvoda Stepa Stepanović, veliki srpski vojskovođa

BRIŽLjIVO upakovane dve nagorele voštanice i jedna raskošna osmanska sablja pronađene u skromnoj sobi Stepe Stepanovića posle njegove smrti 27. aprila 1929. otkrile su da veliki vojskovođa nije smatrao pobede na Ceru i Solunskom frontu najvažnijim bitkama koje je vodio, već osveta srednjovekovnih srpskih vitezova izginulih u Maričkoj bici.

28. 04. 2024. u 06:30

Komentari (0)

KAKVA ČISTKA... Novak Đoković se odlučio na drastičan potez!