RAZDVAJALO IH OBEZBEĐENJE: Haos na snimanju "Zvezdi Granda", Mili pesnicom krenuo na Đorđa Davida!

Novosti online

19. 04. 2022. u 21:31

NA snimanju najnovije emisije "Zvezde Granda", došlo je do fizičkog sukoba između Đorđa Davida i Aleksandra Milića Milija.

РАЗДВАЈАЛО ИХ ОБЕЗБЕЂЕЊЕ: Хаос на снимању Звезди Гранда, Мили песницом кренуо на Ђорђа Давида!

Foto: Printskrin

Njih dvojica prvo su ušli u verbalnu raspravu zbog kandidata koji je nastupio na velikoj bini, a kako im se mišljenja nisu poklopila Đorđe David je krenuo da vređa Milija, koji je skočio na njega, saznaje "Blic".

- Jedi g***a - vikao je David Miliju, posle čega je kompozitor, kako tvrdi izvor, krenuo da ga udari pesnicom, ali je obezbeđenje sprečilo da dođe do većeg incidenta, kao i Saša Popović, koji je uleteo u gužvu da smiri strasti.

kamere nisu snimile sukob dvojice mentora, pa se očekuje da u epizodi koja će tek biti emitovana gledaoci neće imati priliku da vide ovu scenu.

BONUS VIDEO - CECA pokazala odevnu kombinaciju kojom je istakla svoju zanosnu figuru

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
OVO JE ČOVEK KOJI JE U NIŠU NEUTRALISAO TONU TEŠKU AVIO-BOMBU SA 430 KG EKSPLOZIVA: To isto je radio 2011. u Kragujevcu i 2013. na Dorćolu

OVO JE ČOVEK KOJI JE U NIŠU NEUTRALISAO TONU TEŠKU AVIO-BOMBU SA 430 KG EKSPLOZIVA: To isto je radio 2011. u Kragujevcu i 2013. na Dorćolu

AKO igde postoji "vaga" za merenje snage ljudskog duha, koliko li bi na njenoj skali težila ona koju ima deminer Mihailo Marinković (48), iz Pančeva, pripadnik Sektora za vanredne situacije MUP Srbije? Koliko bi na njen tas stalo njegove odvažnosti, staloženosti, potpune koncentracije..., u trenutku dok je, minule nedelje u Nišu, sam prilazio neeksplodiranoj avio-bombi teškoj 1.000 kilograma koja nosi 430 kilograma eksploziva, zaostaloj iz NATO agresije?

27. 04. 2024. u 07:00

Komentari (1)

LEGENDA KOŠARKE ŠOKIRALA EVROPU: Evo snimka na kome krade parfeme u Beogradu (VIDEO)