MLAĐA JE OSAM GODINA: Voditelj Dnevnika u braku je sa našom poznatom glumicom! (FOTO)

Novosti online

19. 04. 2022. u 21:17

NjIH dvoje su izuzetno zaljubljeni i kako je on ranije govorio - sve rešavaju razgovorom.

МЛАЂА ЈЕ ОСАМ ГОДИНА: Водитељ Дневника у браку је са нашом познатом глумицом! (ФОТО)

Foto: Printskrin

U pitanju su voditelj Vladimir Jelić koji je vodio dnevnik pa obavio transfer sa RTS na “Prvu” i lepa glumica Jovana Jelić koji znaju po ulogama u “Ubice mog oca”, “Šifra Despot” i “Urgentni centar”. Vladimir Jelić je dugo godina bio voditelj Dnevnika na "RTS-u", a sada je svoje novo poslovno poglavlja započeo na "Prvoj" televiziji.

Ozbiljnim i staloženim, a istovremeno upečatljivim i prepoznatljivim glasom koji uliva poverenje, uspeo je da osvoji gledaoce širom zemlje i regiona. A i da istovremeno održi savršenu ravnotežu između „ozbiljnosti informative“ i zabavnih programa koje je vodio minulih godina. Pamtimo ga iz emisija poput „Avalskog tornja“, „Novogodišnjeg programa“, „Teletona“, ali i po dokumentarcu „Tražeći Beograd“ kada je s kolegama uradio nezaboravne reportaže o četiri Beograda u Americi.

Njih dvoje su već nekoliko godina u skladnoj vezi, ali voditelj retko u javnosti govori o svom ljubavnom životu. Iako je ona rodom iz Novog Sada, oni su odabrali da njihovo zajedičko mesto boravka bude Beograd, a Vladimir je jednom prilikom otkrio kako su se on i njegova supruga upoznali.

- Bili smo angažovani na jednom projektu koji je radio naš zajednički poznanik, reditelj - rekao je Vladimir.

Jovana je od njega mlađa osam godina i dolazi iz Novog Sada.

– Dopali smo se jedno drugome, razmenili telefone, počeli da se viđamo i vrlo brzo shvatili da smo se zavoleli. Kod nas je sve išlo postepeno i sve nam se dešavalo baš kad treba, bez nekog planiranja i forsiranja – rekao je za “Gloriju” jednom prilikom voditelj.

Njih dvoje su izuzetno zaljubljeni i kako je on ranije govorio – sve rešavaju razgovorom.

(Espreso)

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

BORIŠA SIMANIĆ ŠOKIRAO SVE! Evo šta je izjavio reprezentativac koji je izgubio bubreg igrajući za Srbiju (VIDEO)