LENKA NEMA DETINJSTVO KAO DECA IZ BEOGRADA: Voditeljka Tamara Grujić progovorila o ćerki - "Majstori s gradilišta joj prave igračke!"

Novosti online

10. 04. 2022. u 21:47

VODITELjKA Tamara Grujić godinama je predana humanom radu, a sa svojom ekipom iz emisije "S Tamarom u akciji" skućila je na desetine socijalno ugroženih porodica.

ЛЕНКА НЕМА ДЕТИЊСТВО КАО ДЕЦА ИЗ БЕОГРАДА: Водитељка Тамара Грујић проговорила о ћерки - Мајстори с градилишта јој праве играчке!

Foto: Printscreen/Jutjub

Pored posla Tamara je posvećena i svojoj porodici mužu Vuku Đokoviću i ćerkici Lenki, a sada je otkrila i kako se njena ćerkica snalazi "na terenu".

- Lenka ne zna za uobičajeno detinjstvo koje imaju deca u gradu. Ne ide u vrtić, nema ustaljen način života. Veoma rano je navikla da menja mesta boravka, da menja krevet u kojem spava, da konstantno upoznaje nove ljude, odnosno njihovu decu. Trudimo se da iz svih okolnosti izvuče najbolje. Vrlo dobro podnosi sve te promene, odlično izdržava duga putovanja kolima, ne traži non stop da gleda u tablet, umemo lepo da se zabavljamo. Mislim da joj najviše smeta kad ne može da bude sa nama na gradilištu ceo dan jer mora da ide u krevet na dnevni odmor. Na gradilištu joj svi izlaze u susret, majstori joj prave igračke, juri životinje, zaista uživa kao zdravo i radosno seosko dete.

Tamara je otkrila da bi joj posao bio drugačiji da sa njom nisu suprug i ćerka.

- Sumnjam da bih mogla da imam partnera koji nije sa mnom na terenu. Mi smo ipak više od osam meseci godišnje van Beograda. Da ne govorim da ne bi postojala šansa da dete nije sa mnom. Ovako se zaista sve divno uklopilo. Pre svega suprug je iz iste branše, samo se sa filma prebacio na televiziju, diplomirani je organizator, a Lenka pošto ne zna za drugačije detinjstvo, uživa u prirodi van Beograda - rekla je voditeljka.

(Mondo)

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

ALBANCI NAPALI SRPSKE NAVIJAČE! Počeli tuču na EURO 2024, ali kada se čulo Juriiiš! - nisu se proveli dobro (VIDEO)