MILAN MARIĆ U VEZI S BJELINOM ĆERKOM? Isplivali detalji - u ljubavi su već mesec dana, otkriveno i gde su se upoznali!

Novosti online

04. 03. 2022. u 20:19

GLUMAC Milan Marić već mesec dana je u srećnoj vezi sa Miom Bjelogrlić, mladom producentkinjom i ćerkom glumca i reditelja Dragana Bjelogrlića.

МИЛАН МАРИЋ У ВЕЗИ С БЈЕЛИНОМ ЋЕРКОМ? Испливали детаљи - у љубави су већ месец дана, откривено и где су се упознали!

Foto: Printskrin

Kako piše "Blic", popularni glumac, koji je igrao glavnu ulogu u filmu "Toma" u kojem je glumio legendarnog Tomu Zdravkovića, Miu je upoznao baš na snimanju ovog filma čiji je režiser njen slavni tata.

Njih dvoje su se zatim još više zbližili na jednoj proslavi koja je održana nakon dočeka 2022. godine, a o svojoj ljubavi ne žele još mnogo da otkrivaju, pa za to zna samo nekolicina njihovih najbližih prijatelja. 

Njih dvoje su veoma zaljubljeni i uživaju u zajedničkim trenucima.

Podsetimo, Milan Marić je donedavno bio u vezi s Jelenom Pavlović (48), direktorkom jedne ugledne firme koja je 17 godina starija od njega, a ljubav je trajala dve i po godine.

BONUS VIDEO - EMOTIVNI TRENUTAK BJELE SA ĆERKOM I ŽENOM: Joksimović pokušao da peva "Za Ljiljanu" u Tominom stilu

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
ČUVAMO DEDOVINU I GROBOVE SINOVA Uprkos tragedijama, porodica Mihajla Tomaševića, iz Suvog Grla kod Srbice, opstaje na svom ognjištu (FOTO)

ČUVAMO DEDOVINU I GROBOVE SINOVA Uprkos tragedijama, porodica Mihajla Tomaševića, iz Suvog Grla kod Srbice, opstaje na svom ognjištu (FOTO)

OVO su grobovi mojih sinova. Stojadina, rođenog 1979, koji je poginuo na Košarama i Stevana, dve godine mlađeg, koji je 2002, vozeći traktor nagazio na protivtenkovsku minu koju su na putu u selu postavili Albanci. Ovde na groblju mi je druga kuća, a ona u kojoj živim sa suprugom Miladinkom Micom i sinom Darkom je nekoliko kilometara odavde. I, dok sam živ sa Kosova i Metohije seliti se neću, čuvaću svoj dom i grobove sinova.

18. 04. 2024. u 10:45

Komentari (0)

DRAGANA VIŠE NIJE SAMA U DVORCU: Odlučio je da se vrati - sve objavio javno (FOTO)