SPREMNA SAM NA LJUBAV I PAŽNJU: Tanja Savić progovorila o Drašku Stanivukoviću i priznala da je on muškarac po njenoj meri! (VIDEO)

Novosti online

03. 03. 2022. u 18:57

PEVAČICA Tanja Savić već neko vreme je jedna od glavnih tema domaćih medija zbog svog emotivnog života, a njena tajnovita veza sa gradonačelnikom Banjaluke, Draškom Stanivukovićem, i dalje izaziva veliku znatiželju kod naroda.

СПРЕМНА САМ НА ЉУБАВ И ПАЖЊУ: Тања Савић проговорила о Драшку Станивуковићу и признала да је он мушкарац по њеној мери! (ВИДЕО)

Foto: Printskrin

Tanja je sinoć nastupala u jednom prestoničkom klubu, a pred sam nastup odgovarala je na pitanja ispred kamera emisije "Premijera" i otkrila od koga je nedavno dobila buket cveća.

- Ja inače volim Ameriku, ne mogu da se odlučim šta mi je najlepše bilo na tom putu. Možda bih izdvojila posetu kod moje dobre prijateljice Danijele, ona ima decu i sad sam ih prvi put upoznala, baš mi je puno srce. Pevala sam tamo, nastupala sam, dobila sam cveće od svojih fanova u Džeksonvilu i jako im se zahvaljujem, puno mi je srce, zaista. Ostavila sam, nažalost, buket u hotelu, jer nisam mogla da unesem u avion. Ma, bilo je kraljevski - ističe Savićeva.

Rekla je da su poslednjih godinu dana mediji sve pomno pratili, svaki njen korak.

- Mislim da je to bila neka medijska želja da ja nađem sebi neku srodnu dušu, ako se ne varam. Nekako ste vi to meni nakačila nekog ko bi iole odgovarao meni i mom trenutnom temperamentu, pošto sam ojačala i prošla sve i svašta, možda bi mi i trebao tako neki poput tog kojeg ste mi prikačili. Meni to nije smetalo, štaviše bilo mi je simpatično, a što se tiče mog privatnog života, ja sam sama već dve godine - priča pevačica, pa dodaje:

- Simpatiju sam poslednji put imala kad sam imala sedam godina. Šalim se, šta znam, zašto da ne, nisam razmišljala o tome, nema nikog koji mi je privukao pažnju, niko se ne osuđuje da mi privuče pažnju, ali zašto da ne? Ja sam spremna na ljubav i pažnju - zaključuje Tanja.

(Pink)

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

Nova dimenzija života u delu Beograda koji se budi iz sna