SKANDAL U ZVEZDAMA GRANDA: Marija Šerifović pobesnela na Sašu Popovića

Novosti online

13. 02. 2022. u 12:27

ČLANOVI žirija muzičkog takmičenja "Zvezde Granda" iz emisije u emisiju sve su napetiji, pa tako neretko dolazi do žučnih rasprava u studiju i to većinom zbog sukoba mišljenja.

СКАНДАЛ У ЗВЕЗДАМА ГРАНДА: Марија Шерифовић побеснела на Сашу Поповића

Foto: Ata images

Naime, svako od njih brani svog kandidata, a ukoliko neko od njih ne podrži njihovog pevača, nastane opšti haos. Sada je Marija Šerifović, koja važi za nekog bez dlake na jeziku, ušla u sukob sa Sašom Popovićem.

Ona je pobesnela kada su svi članovi žirija komentarisali njenog i Cecinog kandidata, a kada je došao red na nju, Popović je rekao da je završeno komentarisanje, na šta je pevačica burno reagovala.

- To bi bilo to – kratko je rekao Saša nakon Cecinog izlaganja.

– A ja? – urlala je Marija.

– Ti si sve rekla na početku – rekao je Saša.

– Šta sam rekla? – vikala je Šerifovićka i odmah ustala sa stolice kako bi se premestila.

– Čekaj, čekaj, samo polako. Kaži, Maro. Mislio sam da nećeš ništa…- smirivao je Popović, na šta mu je ona pokazala srednji prst i okrenula leđa.

BONUS VIDEO - Romana Panić u šetnji na savskom keju u Beogradu

 

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
Dolce Vita na obali Save: Stanovi na ovoj lokaciji su za one koji žive svoje snove

Dolce Vita na obali Save: Stanovi na ovoj lokaciji su za one koji žive svoje snove

Možete li da zamislite lepotu svakodnevice koja počinje na obali Save do koje stižete laganom šetnjom kroz jedinstvenu luksuznu pešačku zonu, a završava se ispijanjem vina na vašoj prostranoj terasi s pogledom na reku ili u vrhunskom restoranu do kog stižete peške? U istom danu ste s lakoćom obavili posao, odradili trening, uživali u kupovini novih komada garderobe najluksuznijih brendova u neposrednom komšiluku, a stigli ste i da sa decom provedete vreme u zelenilu, jer se sve što vam treba nalazi nadohvat ruke.

14. 05. 2024. u 10:00

Komentari (0)

DENVER = ČUDO: Kako je tajna večera Nagetsa na koju nije pozvan samo Jokićev omiljni saigrač spasila sezonu Nikoli i NBA šampionima