MIROSLAV ILIĆ NASMEJAN IZAŠAO IZ SUDA: Četiri sata svedoci davali izjave, Ilić jednim potezom sve iznenadio

Novosti online

02. 02. 2022. u 14:56

SUĐENjE pevaču Miroslavu Iliću počelo je jutros u pola 10 u Palati pravde u Beogradu, za dokazivanje očinstva u slučaju Devina Antonovića.

МИРОСЛАВ ИЛИЋ НАСМЕЈАН ИЗАШАО ИЗ СУДА: Четири сата сведоци давали изјаве, Илић једним потезом све изненадио

Foto: Novosti

Danas su saslušani svedoci, a Ilić je po prvi put otkako javnost prati suđenje iz Palate pravde izašao nasmejan i čini se zadovoljan.

Foto: S. J. M.

 

On je podignutim prstom, nasmejan pokazao prema okupljenim novinarskim ekipama, ali nije želeo da komentariše današnje ročište. Inače, suđenje je trajalo oko četiri sata.

Izjavu je umesto njega dala Miroslavljeva advokatica:

- Ovo je specifičan postupak, po zakonu je isključena javnost, a davanje bilo kakvih izjava nije dozvoljeno. Čak ne znamo kada će se okončati slučaj - rekla je Ilićeva advokatica.

Bivša pevačeva ljubavnica i majka Devina Antonovića Mirjana Antonović danas se za domaće medije oglasila i otkrila zbog čega se nije pojavila na suđenju.

 - Žao mi je, nije mi dozvoljeno da sad komentarišem bilo šta povezano sa suđenjem. Slobodno pitajte mog advokata. Kad bude suđenje završeno pričaćemo o svemu - kratko je za "Kurir" prokomentarisala Mirjana Antonović.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

VUČIĆ RASTURIO LAŽI LAŽNE DRŽAVE U NJUJORKU: Istina o Kosovu i Metohiji odzvanjala salom - Priština stvara nepodnošljive uslove za život Srba