DECA DEDI DA POKIDAJU DUGMIĆE: Glumac i muzičar Boris Maćešić sa "laponskim stažom" od 25 godina ponovo u "sedlu"

D. I. V.

28. 12. 2021. u 11:44

PRAVI Deda Mraz, muzičar i glumac Boris Maćešić ponovo je u laponskom sedlu. U Banatskom Ivanovu u Domu kulture dočekalo ga je oko 200 mališana. Godinu dana im nije dolazio, jer je korona prošle godine zaključala sve.

ДЕЦА ДЕДИ ДА ПОКИДАЈУ ДУГМИЋЕ: Глумац и музичар Борис Маћешић са лапонским стажом од 25 година поново у седлу

Foto privatna arhiva

- Godina bez dece je bila kao da nije. Uželeli su i oni i ja. Posle Ivanova, osećam se kao ponovo rođen - pripoveda nam verovatno najstariji Deda Mraz u Beogradu, sa stažom od 25 godina.

Maćešić i pančevački Foto Bata čuveni su novogodišnji tandem sa dečjih priredaba. Dečaci i devojčice iz pripravničkih "Deda Mraz dana" sad se žene i udaju. Slike sa njim ostaju zaleđene u vremenu.

- Da pokidaju dugmiće, baš su se uželeli - govori Boris za naš list, dodajući i da i sam u ove dane zaboravi da je on on, a ne dobri čovek sa Severnog pola.

U Ivanovu, kako veli, beše jedan švrća od 11 koji je roditelje na vreme upozorio da ne veruje u božićne priče i da ide samo da uzme paket. Kada je Deda Mraz zamako za binu, promenio je mišljenje:

- E, sad neka neko kaže da Deda Mraz ne postoji!

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
Dve zvezde – jedno spektakularno veče!  Da zagreje i preokrene budućnost

Dve zvezde – jedno spektakularno veče! Da zagreje i preokrene budućnost

Reflektori srpske prestonice sinoć su bili upereni u dve zvezde - legendarnog Zdravka Čolića i zaista jedinstvenu, potpuno novu zvezdu među uređajima za zagrevanje duvana - Ploom! U prepunoj hali 5 Beogradskog sajma, pred više od 1.500 ljudi i uz dobro poznate hitove kao što su "Ti si mi u krvi", "Čija je ono zvezda“ i "Tebe čuvam za kraj", JTI, prva i jedna od najvećih japanskih investicija i cigaretna kopanija broj jedan u Srbiji, lansirala je Ploom X Advanced - najsavremeniji uređaj za zagrevanje duvana sa inovativnom i jedinstvenom HeatFlow tehnologijom usavršenom u Japanu.

10. 05. 2024. u 16:45

Komentari (0)

VEĆ OD 380 EVRA: Evo kako da posetite ovu egzotičnu destinaciju za malo para i to na 8, 11 ili 12 dana avionom