HOLIVUDSKE ZVEZDE SE NE KUPAJU: Ove poznate glumce više nikada nećete gledati isto - razlozi za čudnu naviku su im neverovatni

S. K.

25. 12. 2021. u 12:22

IAKO uživaju u velikoj slavi, mnogo zarađuju i mogu da žive onako kako žele, mnoge poznate ličnosti, holivudske zvezde ne vode računa o sopstvenoj higijeni. Tako je glumac Džek Džilehal šokirao javnost izjavom kako svakodnevnotuširanje smatra nepotrebnim. Međutim, on nije jedini koji se pridružio trendu "nekupanja" među zvezdama.

ХОЛИВУДСКЕ ЗВЕЗДЕ СЕ НЕ КУПАЈУ: Ове познате глумце више никада нећете гледати исто - разлози за чудну навику су им невероватни

Foto: Profimedia

Kada pomislite da su poznate ličnosti drugačije i posebnije od nas "običnih ljudi", možda se ipk varate. Iako deluju kao neko ko konstantno vodi računa o sebi i svom izgledu, neki od njih baš i ne mare za određene pojedinosti, na primer, svakodnevno tuširanje. 

Sve je veći broj poznatih holivudskih zvezda koji izjavljuju kako se ne tuširaju redovno, ili kako ne vode računa o higijeni svoje dece. Džejk Džilenhal, šarmantni glumac, šokirao je javnost kada je otkrio da ne praktikuje redovno tuširanje.  - Sve više smatram da je kupanje ponekad manje potrebno - rekao je u intervjuu za "Vanity Fair" povodom promocije novog Pradinog parfema. Iako se ova izjava može shvatiti ironično, većim delom može biti i istinita s obzirom na iste stavove koje deli sa svojim kolegama.

To praktikuju i glumački par Kristen Bel i Daks Šepard, koji su isto tako nedavno izjavili da se njihove ćerke, osmogodišnja Linkoln i šestogodišnja Delta ne tuširaju "sve dok ne počnu da smrde." To je metoda izbora i za Milu Kunis i njenog supruga Eštona Kučera, koji su šokirali izjavom da se "ne tuširaju svaki dan". Oni su kao razlog naveli kako svakodnevno tuširanje isušuje kožu, te zbog toga pomalo zaziru od toga. Glumci primenjuju pravilo da peru samo pazuhe, intimna područja i stopala. Kučer je rekao da svakodnevno pere "pazuhe i međunožje, i ništa drugo", te da on i Mila Kunis kupaju svoju decu samo ako "se može videti prljavština na njima. Inače nema smisla", piše portal "miss24".

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Ashton Kutcher (@aplusk)

Glumac Dakas Šepard je podelio da on i supruga Kristen Bel ponekad zaborave da okupaju svoju malu decu po pet, šest dana. "Mislim, oni ne smrde", rekao je, a njegova supruga je uzvratila, "Pa, ponekad."

Leonardo Dikaprio, poznati zavodnik, i čovek koga bi svaka žena poželela, ima isti poriv. On se trudi se da što manje šteti prirodi i otud i njegovo verovanje da niko ne bi trebalo da koristi dezodorans na svom telu, pa to ne radi ni on. Takođe, ima naviku da se tušira jednom ili dva puta nedeljno kako ne bi trošio previše vode.

Foto Depositphotos

 

Za glumcem Metjuom Mekkonagijem okreću se obožavateljke gde god da se nađe, ali njegovi prijatelji i kolege često ne mogu da dišu pored njega. Naime, holivudski lepotan voli miris svog tela i ne koristi dezodorans već više od 20 godina. Njegove kolege su se na snimanjima neretko žalili na izostanak higijene kod Mekkonagija, ali on ističe da ne namerava da koristi dezodorans jer mu se ne sviđa da miriše kao drugi ljudi.

Redatelj Eli Rot se poprilično iznenadio kada mu je Brad Pitt rekao kako se znoja rešava tako što se obriše vlažnim maramicama. Pit je izjavio:  - Imam šestero dece, oduzimaju mi sve vreme, zato je rešenje brzo brisanje maramicama ispod pazuha... Nemam vremena da se istuširam.

Foto: Profimedia

 

Poznate dive, takođe, često zaziru od lične higijene. Džulija Roberts deli isto razmišljanje kao Dikaprio i posvećena je borbi protiv klimatskih promena. Zato, kao i njen kolega, glumica se trudi da troši što manje vode i retko se tušira, a za dezodorans kaže da joj njegovo korišćenje ne odgovara, pa zbog toga često ima neugodan miris.

Foto: Profimedia

 

Kristen Stjuart postala je poznata po vezi s kolegom iz franšize "Tvajlajt" Robertom Patinsonom. Snimanje ovih filmova sa Kristen nije bilo prijatno ni Robertu, a ni ostatku ekipe. Glumica je prala kosu  na nekoliko nedelja, a zube jednom dnevno. Ipak, ni njen partner nije mnogo bolji, s obzirom na to da su njegove kolege ispričale da se i on jako retko tušira i zaudara, što je i sam priznao.

Foto: Profimedia

 

Foto: Profimedia

 

BONUS VIDEO:

Ivana Peters intervju

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (1)

I MI KREĆEMO PUT GRČKE Prvo oglašavanje Nikoline žene: Deca znaju sve, moramo biti hrabri