OVO SIGURNO NISTE ZNALI: Evo sa kojim poznatim političarem je studirao glumac Miloš Timotijević

Novosti onlajn

22. 12. 2021. u 16:46

MILOŠ Timotijević postao je najtraženiji domaći glumac - u poslednje tri godine igrao je u najgledanijim domaćim serijama, "Južnom vetru", "Pevačici" i trenutno aktuelnoj "Besi".

ОВО СИГУРНО НИСТЕ ЗНАЛИ: Ево са којим познатим политичарем је студирао глумац Милош Тимотијевић

Miloš Timotijević / Foto Adrenalin produkcija/IMDb

Verovali ili ne, on je studirao sa političarem Čedom Jovanovićem.

- On je bio na drugom odseku, studirao je dramaturgiju. Znamo se iz viđenja, nikad se nismo družili. Jednom smo tokom velikih protesta sedeli zajedno u foajeu FDU i pričali o krađi izbora i koliko je to nedopustivo. U jednom trenutku smo zajedno otišli na protest. Nikad ne bih mogao da uđem u politiku, niti sam dobijao pozive za to.

Tokom druge godine studija Miloš je dobio ulogu telohranitelja Pabla u seriji "Srećni ljudi", po kojoj ga i danas mnogi pamte.

- Sećam se da me je otac na nekom događaju upoznao s jednim producentom. Neobavezno smo razgovarali i rekao sam mu da studiram glumu. Nakon sedam dana pozvali su me i rekli da imaju ulogu kao stvorenu za mene. Seriju sam počeo da snimam kada sam završavao drugu godinu fakulteta - priča Miloš prisećajući se svog prvog dana pred kamerama:

- Bilo je to sa Sekom Sablić i Ivanom Bekjarevim u njihovoj kancelariji. U "Srećnim ljudima" sarađivao sam sa velikanima poput Đuze Stojiljkovića i Bate Živojinovića, a najviše scena sam imao sa Dušanom Golumbovskim i Oliverom Marković. Bata je na snimanju bio veoma duhovit i sve nas je provocirao.

Honorara se ne seća, ali zna da od njega nije moglo da se živi.

- Nije bio impozantan, trošio sam ga na život... Već krajem 1994. počeo sam da živim sam, tako da sam novac dobijen od "Srećnih ljudi" trošio na račune - završava priču Timotijević.

(Informer)

BONUS VIDEO:

Omiljeno vozilo taksista, bio je simbol AMBASADORA, gasterbajtera i DIREKTORA

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

ŠEŠELJ NIJE ZNAO O ČEMU SE RADI: Kruna u programu uživo ustala i došla do lidera radikala (VIDEO)