POTRESNE REČI ANE BEKUTE: Evo koliko je volela Mrku - “Šta sam to imao od života? Nečiju kosu, nečiju ruku, jedno srce ustreptalo“ (FOTO)

Novosti online

27. 11. 2021. u 23:30

MILUTIN Mrkonjić, visoki funkcioner Socijalističke partije Srbije preminuo je danas.

ПОТРЕСНЕ РЕЧИ АНЕ БЕКУТЕ: Ево колико је волела Мрку - “Шта сам то имао од живота? Нечију косу, нечију руку, једно срце устрептало“ (ФОТО)

Foto Instagram/anabekuta1

Počasni predsednik SPS inače je bio zimus veoma bolestan, sumnjalo se i na koronu, zbog čeka je tada bio i primljen u bolnicu.

Ana Bekuta teško je podnela njegovu hospitalizaciju, ali joj je bilo lakše jer su oboje bili negativni. Njenoj sreći nije bilo kraja kada je on izašao iz bolnice uoči Badnjeg dana.

Ana je tada napisala:

- Mili moji, hvala na porukama podrške i brizi za nas. Milutin je došao kući iz bolnice i odlično se oseća. Zajedno čekamo Badnjak i Božić te je moja jedina i najveća novogodišnja želja upravo ispunjena. Svima vama želim ovakav susret i sreću koju večeras osećam. Jer, kako ono pesma kaže; “Šta sam to imao od života? Nečiju kosu, nečiju ruku, jedno srce ustreptalo. I dva tri osmeha tiha i prosta. Sve je to ponekad tako malo. Sve je to, videćeš, sasvim dosta.”

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Ana Bekuta (@anabekuta1)

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

KAKVA KLOPKA: Ovako je policija nadmudrila huligane i pohapsila aktere velike tuče navijača pred večiti derbi (FOTO/VIDEO)