LJUBAV JE JEDNOM UMRLA: Preminuli pevač Zvezda Granda po istinitoj priči otpevao potresnu baladu, stihovi o smrti kidaju dušu (VIDEO)

Novosti onlajn

26. 11. 2021. u 12:20

NEKADAŠNjI finalista "Zvezda Granda" Jasmin Hasić preminuo je nakon borbe sa teškom bolešću u 36. godini.

ЉУБАВ ЈЕ ЈЕДНОМ УМРЛА: Преминули певач Звезда Гранда по истинитој причи отпевао потресну баладу, стихови о смрти кидају душу (ВИДЕО)

Foto Instagram printscreen/zvezdegranda

Pevaču je nedavno dijagnostifikovan tumor na bubrezima koji je operisao u Turskoj, ali je izgubio bitku. Svi se sada prisećaju emotivne balade pevača koja je, kako je svojevremeno otkrio, urađena po istinitoj priči.

- Ljubav je jednom umrla. To je pesma nastala prema jednoj istinitoj priči. Nastala je davno, u dahu... Dok nisam dobio zeleno svetlo, nisam hteo ni da je snimim, ta pesma mi je najdraža - pričao je u "Grand magazinu" Hasić 2017. godine.

Ovo je tekst Hasićeve potresne balade:

"Umrla je ljubav, najveća na svetu, umrlo je mila sve u meni s njom slomljena krila, ja nisam u letu, porušeno sve je, što je vredelo.

I kako da se pomirim da dalje moram ići sam, tražim neki smisao da ostao bih normalan."

Podsetimo, neposredno pred njegovu smrt Jasminova supruga Jasmina napisala je emotivnu poruku:

- Na kraju samo trag naših dela ostaje... Sve ostalo nije važno. Ni novac ni slava. Samo ono što jesmo i što nosimo u sebi. Glavu gore! Kad život pokaže kandže, ti pokaži borbenost. Milion puta se slomi srce da bi postalo celo. Samo najjači postaju najbolji. A meni, meni srce k’o kuća, toliko te ljudi voli i ceni, ni zamisliti ne možeš. Ponosan budi. Možemo mi sve - napisala je pre samo par dana njegova Jasmina, sa kojom ima dvoje dece.

(Kurir)

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

Nova dimenzija života u delu Beograda koji se budi iz sna