TANJU SAVIĆ ČEKA NOVI PAKAO: Dušan najavio - Stižem u Srbiju sa advokatima

Novosti onlajn

23. 10. 2021. u 08:49

PEVAĆICA Tanja Savić trenutno uživa sa sinovima Maksimom i Đorđem, koji sada žive sa njom u Srbiji, ali njen bivši suprug Dušan Jovančević najavljuje da će se boriti za decu.

ТАЊУ САВИЋ ЧЕКА НОВИ ПАКАО: Душан најавио - Стижем у Србију са адвокатима

Foto: Printskrin

Naime, Dušan je otkrio da čeka datum suđenja, kako bi započeo proces protiv Tanje u Srbiji.

- Dolazim u Srbiju sa svojim advokatima. Prvo se čeka da nam odobre izlazak iz Australije zbog korona virusa i datum za suđenje. Kada datum bude poznat i odobre nam izlazak iz zemlje stižem u Srbiju, a to će biti uskoro - rekao je Dušan.

Inače, pre mesec dana pisalo se da Dušan uskoro dolazi u Beograd, gde će pred našim državnim organima pokrenuti proces za zajedničko starateljstvo nad njihova dva sina.

Deca su početkom leta po nalogu suda iz Australije vraćeni pevačici, međutim, Dušan ne odustaje, već je pripremio materijal koji će izneti tokom spora i pokušati da pokaže da je on roditelj koji brine o deci na pravi način i da ne zaslužuje da bude odvojen od mališana.

 Ja sigurno neću od svoje dece da odustanem. Boriću se za njih. Boriću se za pravdu i istinu dokle god sam živ. Radim na tome stalno. Lopta se već kotrlja. To je spor proces, ali tako ide - izjavio je tada Dušan.

Tanja je ovim rečima prokomentarisala:

- Narkomančina jedna. Sad čujem od vas, može da se bori gde hoće.

ZAPRATITE NPORTAL NA FEJSBUKU

BONUS VIDEO:

Romana Panić u šetnji na savskom keju u Beogradu

 

(Telegraf)

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Komentari (1)