BOGDAN SE USELIO KOD CECE? Dečko folk zvezde konstantno boravi u njenom luksuznom domu

V. N.

23. 10. 2021. u 09:24

IZABRANIK Svetlane Cece Ražnatović, beogradski ugostitelj Bogdan Srejović, po onome što je viđeno prethodnih dana, uselio se u njenu vilu kod stadiona "Rajko Mitić", i živi zajedno sa svojom dragom.

БОГДАН  СЕ УСЕЛИО  КОД ЦЕЦЕ? Дечко фолк звезде константно борави у њеном луксузном дому

Foto ATA Images

Srejovića je sedam dana pratila ekipa emisije TV Pink, "Paparaco lov". Uhvatili su ga kako je, u jutarnjim časovima, napustio vilu Ražnatovića, pa se se uputio u jedan tržni centar.

Posle kupovine i druženja sa prijateljima, Bogdan se vratio kod Cece. Istog dana, folk zvezda se uputila na snimanje emisije "Zvezde Granda", dok ju je dečko čekao kod kuće.

Narednog dana, Srejović je iz vile otišao da se vidi sa jednim čovekom, dok se Ceca zaputila na još jedno snimanje. U večernjim časovima njih dvoje su se vratili u njenu vilu pa, posle svega, mnogi misle da se Bogdan uselio u Cecinu kuću.

Ražnatovićeva ne voli da otkriva javnosti detalje svog ljubavnog života, a reklo bi se da su joj pitanja vezana za dečka dosadila.

- Da li je sa Bogdanom sve okej? - pitao ju je jedan novinar.

- Ništa nije okej, katastrofa - odgovorila je Ceca ironično, jasno dajući do znanja da je produbljivanje te teme ne zanima.

Foto Pink printskrin

Veza Cece i Bogdana traje od kraja novembra 2020, a obelodanjena je 13. januara ove godine.

Ražnatovićeva je, kako se pisalo, upoznala svog novog dečka sa sinom Veljkom i ćerkom Anastasijom 31. decembra, na novogodišnjoj večeri.

ZAPRATITE NPORTAL NA FEJSBUKU

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

AKO NEKOM POZAJMITE OVU KNJIGU, NE OČEKUJTE DA VAM JE VRATI!