DŽONI DEP 19. OKTOBRA U BEOGRADU: Slavni glumac dolazi u prestonicu na promociju prvog animiranog serijala proizvedenog u Srbiji

V. N.

16. 10. 2021. u 08:25

HOLIVUDSKI glumac Džoni Dep (58) dolazi u Beograd 19. oktobra povodom promocije prvog animiranog serijala proizvedenog u Srbiji.

ЏОНИ ДЕП 19. ОКТОБРА У БЕОГРАДУ: Славни глумац долази у престоницу на промоцију првог анимираног серијала произведеног у Србији

Foto EPA

Serijal je rađen u produkciji Archangel Digital Studio Miloša Bikovića, a kreirao ga je italijanski Iervolino Studios (IES), koji će tom prilikom i svečano otvoriti svoj studio u srpskoj prestonici.

Foto ATA Images

- Jedva čekam da sa Džonijem Depom i Milošem Bikovićem kao našim strateškim partnerom, predstavimo javnosti u Srbiji ono na čemu smo radili proteklih godinu dana - rekao je italijanski producent Andrea Iervolino i dodao da je ovo prvi put da jedan holivudski glumac učestvuje u produkciji kratkometražnih animiranih sadržaja, što je dodatna potvrda da je ovaj format budućnost filma i da su na pravom putu.

Prva sezona prvog animiranog serijala kreiranog u Srbiji, od 54 epizode najkvalitetnijeg sadržaja za decu i sve ljubitelje animacije, biće uskoro dostupna na striming platformama širom sveta, najavili su iz produkcije.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (1)

UKRAJINA POVLAČI RADIKALNI POTEZ: Ovo mnogi nisu očekivali, čak su i Rusi zbunjeni pred Olimpijske igre Pariz 2024