OHRABRUJUĆE VESTI: Glumac Marko Živić samostalno diše, dobro reaguje na terapiju

Novosti online

05. 10. 2021. u 18:30

GLUMAC Marko Živić u toku jučerašnjeg dana skinut je sa respiratora.

ОХРАБРУЈУЋЕ ВЕСТИ: Глумац Марко Живић самостално дише, добро реагује на терапију

Foto: Printskrin Jutjub/Festival filmskog scenarija Vrnjačka Banja

Marko Živić se i dalje nalazi na odeljenju intenzivne nege B bloka KBC „Dr Dragiša Mišović“, ali je van životne opasnosti.

- Markovo stanje se i dalje prati i pod stručnim je medicinskim nadzorom, ali je situacija sada bolja nego prethodnih dana. Intubiran je, ali samostalno diše - rekao je za "Alo!" izvor blizak poznatom glumcu, i dodao da će glumac, zbog specifičnog zdravstvenog stanja i oslabljenog imuniteta, ostati u bolnici do daljeg, ali će primati svu neophodnu terapiju na koju je do sada dobro reagovao.

Podsećanja radi, glumac Marko Živić sa simptomima kovida i pozitivnim PCR testom primljen je u ovu zdravstvenu ustanovu pre dve nedelje i od tada vodi bitku sa težim oblikom koronavirusa. Do juče je bio na respiratoru sa kojeg je skinut. Zbog specifične kliničke slike i pređašnje glumčeve borbe s kancerom jednjaka i želuca, o njemu brine čitav tim lekara.

Zapratite Nportal na Fejsbuku.

NIKADA NIJE BILO TEŽE: Reporteri "Novosti" u crvenoj zoni kovid bolnice u Batajnici

 

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
Dolce Vita na obali Save: Stanovi na ovoj lokaciji su za one koji žive svoje snove

Dolce Vita na obali Save: Stanovi na ovoj lokaciji su za one koji žive svoje snove

Možete li da zamislite lepotu svakodnevice koja počinje na obali Save do koje stižete laganom šetnjom kroz jedinstvenu luksuznu pešačku zonu, a završava se ispijanjem vina na vašoj prostranoj terasi s pogledom na reku ili u vrhunskom restoranu do kog stižete peške? U istom danu ste s lakoćom obavili posao, odradili trening, uživali u kupovini novih komada garderobe najluksuznijih brendova u neposrednom komšiluku, a stigli ste i da sa decom provedete vreme u zelenilu, jer se sve što vam treba nalazi nadohvat ruke.

14. 05. 2024. u 10:00

Komentari (1)

Dve zvezde – jedno spektakularno veče!  Da zagreje i preokrene budućnost