U SVATOVE DOŠLI KOLEGE GLUMCI: Uroš Jovčić oženio se verenicom DŽeni Martin

V. N.

29. 08. 2021. u 19:49

GLUMAC i voditelj kviza "Štoperica" Uroš Jovčić oženio se za vikend u Beogradu verenicom, glumicom, influenserkom i pevačicom Dženi Martin.

У СВАТОВЕ ДОШЛИ КОЛЕГЕ ГЛУМЦИ: Урош Јовчић оженио се вереницом Џени Мартин

Foto Instagram/jenniixwonder

Mladoženja je lepu Špankinju upoznao na snimanju filma "Montevideo, vidimo se", u kom je glumila ženu vlasnika oronulog hotela u kojem je odsela fudbalska reprezentacija Jugoslavije.

Ona se zbog ljubavi sa Tenerifa preselila u Srbiju, a verili su se krajem prošle godine. Sada su se i pred Bogom zakleli na večnu ljubav.

Mladenačka torta bila je na pet spratova, a u svatove su došli glumci Vladimir Kovačević, Stevan Piale, Đorđe Stojković i Goran Jevtić...

Neki su fotografije sa veselja podelili na društvenim mrežama, a čestitke mladencima samo su pljuštale.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
Dve zvezde – jedno spektakularno veče!  Da zagreje i preokrene budućnost

Dve zvezde – jedno spektakularno veče! Da zagreje i preokrene budućnost

Reflektori srpske prestonice sinoć su bili upereni u dve zvezde - legendarnog Zdravka Čolića i zaista jedinstvenu, potpuno novu zvezdu među uređajima za zagrevanje duvana - Ploom! U prepunoj hali 5 Beogradskog sajma, pred više od 1.500 ljudi i uz dobro poznate hitove kao što su "Ti si mi u krvi", "Čija je ono zvezda“ i "Tebe čuvam za kraj", JTI, prva i jedna od najvećih japanskih investicija i cigaretna kopanija broj jedan u Srbiji, lansirala je Ploom X Advanced - najsavremeniji uređaj za zagrevanje duvana sa inovativnom i jedinstvenom HeatFlow tehnologijom usavršenom u Japanu.

10. 05. 2024. u 16:45

Komentari (1)

OVO NIJE LETOVALIŠTE NEGO RAJ NA ZEMLJI! Odlično je za porodicu, a za decu je smeštaj gratis