OGLASIO SE MILAN MARIĆ: Glumac zaražen korona virusom, poslao šaljivu poruku svojim obožavateljima (VIDEO)

Novosti online

16. 08. 2021. u 20:47

GLUMAC Milan Marić, koji je danas saznao da je pozitivan na korona virus, oglasio se na tviteru šaljivom porukom, i poručio svojim pratiocima da je dobro.

ОГЛАСИО СЕ МИЛАН МАРИЋ: Глумац заражен корона вирусом, послао шаљиву поруку својим обожаватељима (ВИДЕО)

Foto: Katarina Mihajlović

- Hvala svima na brizi, dobro sam. Ja vs korona - napisao je Marić, i postavio snimak iz serije Državni službenik, na kom se vidi scena kako puca u negativca, čime aludira na to da će pobediti i koronu.

Glumac je u toku pandemije veoma vodio računa o svojim bližnjim, koje nije zagrlio gotovo pola godine. On je nedavno otkrio da vodi računa o svom zdravlju i da ide kod psihoterapeuta.

- Ukoliko se ne suočavate s nekom bolešću, odlika mladog čoveka jeste da o zdravlju uopšte ne razmišlja, da misli da je ono neustrašiv izvor, reka koja konstantno teče istim tokom, da može sve. Sazrevajući, shvatite da to i nije baš tako. Ako uzmemo u obzir gde i kako živimo, intenzitet informacija koje konstantno primamo, stres, vreme koje je nesigurno, turbulentno, blage anksioznosti koje se javljaju na svakodnevnom nivou, moramo se zapitati kako da produžimo osećaj zdravlja i zaštitimo se od svega što je duže moguće, a da ipak ne živimo krijući se od svega toga. Bitno je osluškivati svoje telo i otići jednom godišnje na sistematski pregled. To nije ništa strašno, neophodno je, kao i briga o psihičkom zdravlju - rekao je glumac za "Gloriju".

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
ČUVAMO DEDOVINU I GROBOVE SINOVA Uprkos tragedijama, porodica Mihajla Tomaševića, iz Suvog Grla kod Srbice, opstaje na svom ognjištu (FOTO)

ČUVAMO DEDOVINU I GROBOVE SINOVA Uprkos tragedijama, porodica Mihajla Tomaševića, iz Suvog Grla kod Srbice, opstaje na svom ognjištu (FOTO)

OVO su grobovi mojih sinova. Stojadina, rođenog 1979, koji je poginuo na Košarama i Stevana, dve godine mlađeg, koji je 2002, vozeći traktor nagazio na protivtenkovsku minu koju su na putu u selu postavili Albanci. Ovde na groblju mi je druga kuća, a ona u kojoj živim sa suprugom Miladinkom Micom i sinom Darkom je nekoliko kilometara odavde. I, dok sam živ sa Kosova i Metohije seliti se neću, čuvaću svoj dom i grobove sinova.

18. 04. 2024. u 10:45

Komentari (0)

OVAKO DANAS IZGLEDA KAFANA KOD MAČKA: Ovde su snimane nezaboravne scene serije Porodično blago (VIDEO)