SANJA MARINKOVIĆ OVIM POTEZOM RAZBESNELA JAVNOST: Fotografisala žene sa viškom kilograma - njen komentar izazvao pravu buru na mrežama (FOTO)

Novosti onlajn

27. 07. 2021. u 12:45

VODITELJKA Sanja Marinković nalazi se na letovanju u Turskoj odakle je podelila jedan video i razbesnela mnoge na društvenim mrežama.

САЊА МАРИНКОВИЋ ОВИМ ПОТЕЗОМ РАЗБЕСНЕЛА ЈАВНОСТ: Фотографисала жене са вишком килограма - њен коментар изазвао праву буру на мрежама (ФОТО)

Foto: Jutjub/Printskrin

Voditeljka je snimala kako se provodi u akva parku, a onda je usnimila i jednu ženu i njene drugarice. Komentar uz video na njenom Instagram storiju razbedneo je javnost.

- I posle Sanja razmišljaj o pravilnoj ishrani i treniraj... A vidi moju komšinicu uz akva parka i njene drugarice - napisala je Sanja i izazvala bujicu negativnih komentara.

Foto: Printskin/Instagram

"Iz 'kolicko' samo razloga jadno prejadno, ali to je ona tako da...", "Zbog idiota poput nje mnoge devojke imaju komplekse", "Kako čudan način da kaže da je rasista", "Nije svakom lepo da izgleda ko kokoška, koliko je nepristojno ovako slikati užas", "Možda je nekom lepo tako da izgleda šta nju briga užas", "Razlog zašto se plašim da idem na bazene/plaže ne mogu da verujem da ne umete da se ponašate", samo su neki od komentara besnih tviteraša.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Komentari (3)