"BEBA JOŠ NEMA IME": Oglasila se Vesna Zmijanac - otkrila kako je prošao Nikolijin porođaj

Novosti onlajn

17. 07. 2021. u 15:21

NIKOLIJA Jovanović i Relja Popović postali su roditelje još jedne devojčice. Tim po vodom oglasila se ponosna baka Vesna Zmijanac - Nikolijina majka.

БЕБА ЈОШ НЕМА ИМЕ: Огласила се Весна Змијанац -  открила како је прошао Николијин порођај

FOTO: Ata images

- Presrećna sam, dobila sam još jednu unuku! Još uvek mama i tata nisu odabrali ime, evo pre 2 sata se porodila. Sve je u najboljem redu prošlo i Nikolija i ona su dobro. Svi smo pod euforijom, Rea još nije ukapirala da je dobila seku, ali kad dođe kući Nikolija sa bebom sigurno će biti presrećna.

- Za sada samo dižem slušalicu i uživam u čestitkama, ali ću sigurno prirediti i slavlje - rekla je Vesna.

Inače, Relja i Nikolija već imaju ćerkicu kojoj su dali neobično ime Rea.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
ČUVAMO DEDOVINU I GROBOVE SINOVA Uprkos tragedijama, porodica Mihajla Tomaševića, iz Suvog Grla kod Srbice, opstaje na svom ognjištu (FOTO)

ČUVAMO DEDOVINU I GROBOVE SINOVA Uprkos tragedijama, porodica Mihajla Tomaševića, iz Suvog Grla kod Srbice, opstaje na svom ognjištu (FOTO)

OVO su grobovi mojih sinova. Stojadina, rođenog 1979, koji je poginuo na Košarama i Stevana, dve godine mlađeg, koji je 2002, vozeći traktor nagazio na protivtenkovsku minu koju su na putu u selu postavili Albanci. Ovde na groblju mi je druga kuća, a ona u kojoj živim sa suprugom Miladinkom Micom i sinom Darkom je nekoliko kilometara odavde. I, dok sam živ sa Kosova i Metohije seliti se neću, čuvaću svoj dom i grobove sinova.

18. 04. 2024. u 10:45

Komentari (0)