"MALI OBLAK LJUBAVI" SA PORODIČNIM PEČATOM: Veteran Željko Bebek objavio novi album

M. Ć.

26. 06. 2021. u 21:33

LEGENDARNI Željko Bebek neumoran je i sa 75 godina. U izdanju "Kroacija rekordsa" objavio je novi studijski album "Mali oblak ljubavi".

МАЛИ ОБЛАК ЉУБАВИ СА ПОРОДИЧНИМ ПЕЧАТОМ: Ветеран Жељко Бебек објавио нови албум

Foto ATA Images

Svojevremeno prvi pevač "Bijelog dugmeta" najavio je ovo izdanje nedavno na Si-Em-Si festivalu u Vodicama, kad je premijerno predstavio pesmu "Kupit ću nam sat". Na istoj manifestaciji je, pre dve godine, izveo numeru "Sto sam dana pio", i to je bio prvi najavni singl pred ovaj album.

Usledile su još dve numere koje su brzo postale hitovi - balada "Dunavom" i "Učini me sretnim", za koju je spot sačinjen od privatnih video-snimaka porodice Bebek.

Jedna od pesama koje će, sigurno, privući pažnju javnosti je "Kakav otac, takav sin" - duet sa naslednikom Zvonimirom, koga je publika već imala prilike da upozna na pozornici. Velike zasluge za album ima Željkov stari saradnik, autor i producent Branimir Mihaljević.

Prethodno izdanje, "Ono nešto naše", Bebek je objavio pre četiri godine, a beogradska publika pamti sjajan koncert u Sava centru 2018. Na nastupu u Zagrebu snimljen je dvostruki audio i blu-rej disk, a isto to se, zatim, desilo i sa koncertom u Splitu.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

UEFA GLEDA I NE VERUJE: Evo šta će Belorusija da uradi zbog EURO 2024