ONA JE ZA MENE ZAUVEK BLOKIRANA: Vesna Dedić pričala o svađi sa Sanjom Marinković pa otkrila da ima novu simpatiju

Novosti online

15. 06. 2021. u 11:38

VODITELjKA Vesna Dedić i Sanja Marinković ranije su se družile, ali je prijateljstvo puklo i sada više ne razgovaraju. Vesna je za domaće medije rekla da je Sanju "blokirala".

ОНА ЈЕ ЗА МЕНЕ ЗАУВЕК БЛОКИРАНА: Весна Дедић причала о свађи са Сањом Маринковић па открила да има нову симпатију

Foto: Printscreen/Jutjub/BIG FASHION BEOGRAD

- Što se tiče našeg prijateljstva, samo jednom sam dala izjavu kada je tema bila afera 'kovid elita'. Tada sam iz profesionalnih razloga otkrila da se više ne družimo, ona je za mene zauvek blokirana- rekla je Vesna.

- Tačno je da godinu dana nismo u bliskim odnosima. Nisam državni funkcioner, te nisam želela nikad javno da o tome govorim. Međutim, pošto je posle afere koje su izazvale neke Sanjine objave na Instagramu bio ugrožen moj profesionalni integritet, prinuđena sam da i javno kažem da Sanja Marinković odavno nije moj prijatelj - rekla je Vesna.

S druge strane, Sanja je tada na tu temu rekla samo sledeće:

- Vesna i ja smo bile veoma bliske koleginice od 1996. godine, kao što se dešava da se stavovi, razmišljanja, intersovanja i odnosi u životu svakog od nas sa godinama menjaju, tako se i dinamika naših odnosa promenila.

Voditeljka je otkrila i da ima simpatiju, ali da se taj muškarac izgleda nećka i da njeno strpljenje neće potrajati večno.

- Imam simpatiju, čekam da mi se javi i napiše mi nešto lepo, pozove me na večeru, može i doručak... Mada, dok to on uradi, ja ću ga zaboraviti i naći drugu simpatiju- kazala je Vesna ne otkrivajući identitet muškarca s kojim se "muva".

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
STEPA KOD JEDRENA OSVETIO UGLJEŠU I VUKAŠINA: Pre 85 godina u Čačku preminuo vojvoda Stepa Stepanović, veliki srpski vojskovođa

STEPA KOD JEDRENA OSVETIO UGLjEŠU I VUKAŠINA: Pre 85 godina u Čačku preminuo vojvoda Stepa Stepanović, veliki srpski vojskovođa

BRIŽLjIVO upakovane dve nagorele voštanice i jedna raskošna osmanska sablja pronađene u skromnoj sobi Stepe Stepanovića posle njegove smrti 27. aprila 1929. otkrile su da veliki vojskovođa nije smatrao pobede na Ceru i Solunskom frontu najvažnijim bitkama koje je vodio, već osveta srednjovekovnih srpskih vitezova izginulih u Maričkoj bici.

28. 04. 2024. u 06:30

Komentari (0)

AKO NEKOM POZAJMITE OVU KNJIGU, NE OČEKUJTE DA VAM JE VRATI!