BIVŠI UČESNIK PAROVA NAPRAVIO HAOS: Mercedesom se zakucao u apoteku, izazvao saobraćajnu nesreću u pijanom stanju

N. ĐURIĆ

07. 06. 2021. u 15:11

DVOJICA Dervenćana uhapšena su i zadržana na trežnjenju proteklog vikenda, jer su sa nogom na gasu svojih automobila, istovremeno i sami bili „pod gasom“, potvrđeno je „Novostima“ u Policijskoj upravi Doboj.

БИВШИ УЧЕСНИК ПАРОВА НАПРАВИО ХАОС: Мерцедесом се закуцао у апотеку, изазвао саобраћајну несрећу у пијаном стању

Foto: Printscreen

Jedan od njih je bivši učesnik rijalitiji "Parova" Dario Šogorović (28), koji se svojim automobilom zabio, ni više ni manje, nego u Apoteku. Portparol Policijske uprave Doboj Dragana Kerkez kaže da se saobraćajka dogodila između subote i nedelje, oko četiri časa ujutro.

- D. Š. je izazvao nesreću upravljajući automobilom “mercedes”, a prilikom alkotestiranja utvrđeno je da ima 1,51 promil alkohola u krvi - rekla je, za „Novosti“, Kerkezova.

Ona je potvrdila da je Šogorović sutradan pušten iz pritvora nakon otrežnjenja, a kako saznajemo, on je „mečkom“ uleteo u jednu od apoteka kod autobuske stanice u centru Dervente.

- Šogorović se u mercedesu, sa svojim saputnikom, vozio Železničkom ulicom u pravcu Autobuske stanice, kada je pri velikoj brzini udario u ivičnjak kolovoza, odnosno trotoar. Izgubivši kontrolu, on je sa vozilom udario u ulazna vrata magacina od Apoteke, na kojoj je pričinjena šteta. Velika šteta pričinjna je na „mercedesu“, dok je, za razliku od svog nepovređenog saputnika, Šogorović, srećom, prošao samo sa lakšim posekotinama - kazuje izvor „Novosti“ upućen u ovu nezgodu.

Drugi Dervenćanin koji je proteklog vikenda zbog pijanstva morao na trežnjenje je 42-godišnji Siniša R. Prilikom rutinske policijske kontrole on se nalazio za volanom svog „golfa“, a alkotestiranjem je utvrđeno da je imao čak 2,61 promila alkohola u krvi. 

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
ČUVAMO DEDOVINU I GROBOVE SINOVA Uprkos tragedijama, porodica Mihajla Tomaševića, iz Suvog Grla kod Srbice, opstaje na svom ognjištu (FOTO)

ČUVAMO DEDOVINU I GROBOVE SINOVA Uprkos tragedijama, porodica Mihajla Tomaševića, iz Suvog Grla kod Srbice, opstaje na svom ognjištu (FOTO)

OVO su grobovi mojih sinova. Stojadina, rođenog 1979, koji je poginuo na Košarama i Stevana, dve godine mlađeg, koji je 2002, vozeći traktor nagazio na protivtenkovsku minu koju su na putu u selu postavili Albanci. Ovde na groblju mi je druga kuća, a ona u kojoj živim sa suprugom Miladinkom Micom i sinom Darkom je nekoliko kilometara odavde. I, dok sam živ sa Kosova i Metohije seliti se neću, čuvaću svoj dom i grobove sinova.

18. 04. 2024. u 10:45

Komentari (0)

DRAGANA VIŠE NIJE SAMA U DVORCU: Odlučio je da se vrati - sve objavio javno (FOTO)