BRNABIĆ I MINISTRI U ISTOČNOM SARAJEVU: Zajednička sednica vlada Srbije i Republike Srpske

S.M.

17. 05. 2021. u 10:35

MINISTRI u Vladi Srbije, na čelu sa premijerom Anom Brnabić, doputovali su jutros na sarajevski aerodrom, nakon čega su otišli u Administrativni centar Vlade Republike Srpske u Istočnom Sarajevu, gde će biti održana zajednička sednica vlada.

БРНАБИЋ И МИНИСТРИ У ИСТОЧНОМ САРАЈЕВУ: Заједничка седница влада Србије и Републике Српске

Foto: Printscreen/Instagram

Sa premijerkom Brnabić u poseti RS je i ministar finansija Siniša Mali.




Članove Vlade Srbije, predvođena premijerkom Anom Brnabić, dočekala je delegacija Vlade Republike Srpske, na čelu sa premijerom Radovanom Viškovićem.

Prema protokolu, Višković će u 9.45 časova razgovarati sa Brnabićevom.

Sjednica vlada Republike Srpske i Srbije, 11. po redu, predviđena je za 10.00 časova u konferencijskoj sali Administrativnog centra Vlade Republike Srpske.

Foto: Srna

 

Višković i Brnabićeva će danas u Foči položiti kamen temeljac za izgradnju hidroelektrane "Buk Bijela".

Višković je ranije rekao da je važno što su Srpska i Srbija došle u poziciju da specijalne i paralelne veze pretaču u projekte, među kojima je i Hidroenergetski sistem (HES) "Gornja Drina".

On je najavio da će na sednici biti reči o HES "Gornja Drina", izgradnji auto-puta od Rače do Bijeljine, te aerodromu u Trebinju, ukazujući da se o projektima Gornje Drine priča decenijama, a da do danas ništa nije urađeno.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
Dolce Vita na obali Save: Stanovi na ovoj lokaciji su za one koji žive svoje snove

Dolce Vita na obali Save: Stanovi na ovoj lokaciji su za one koji žive svoje snove

Možete li da zamislite lepotu svakodnevice koja počinje na obali Save do koje stižete laganom šetnjom kroz jedinstvenu luksuznu pešačku zonu, a završava se ispijanjem vina na vašoj prostranoj terasi s pogledom na reku ili u vrhunskom restoranu do kog stižete peške? U istom danu ste s lakoćom obavili posao, odradili trening, uživali u kupovini novih komada garderobe najluksuznijih brendova u neposrednom komšiluku, a stigli ste i da sa decom provedete vreme u zelenilu, jer se sve što vam treba nalazi nadohvat ruke.

14. 05. 2024. u 10:00

Komentari (0)

ITALIJA U ŠOKU: Evo zbog koga je Janik Siner ostavio devojku (FOTO)