BANJALUKA OČEKUJE ALEKSANDRA VUČIĆA RAŠIRENIH RUKU: Gradski odbor SNSD-a - zadovoljstvo nam je i čast da ga ugostimo

Novosti online

20. 04. 2021. u 16:04

BANjALUČKI Gradski odbor SNSD-a, predvođen predsednikom Vladom Đajićem, izrazio je zadovoljstvo zbog predstojećeg dolaska predsednika Srbije Aleksandra Vučića i delegacije Vlade Srbije u Banjaluku povodom Dana grada.

БАЊАЛУКА ОЧЕКУЈЕ АЛЕКСАНДРА ВУЧИЋА РАШИРЕНИХ РУКУ: Градски одбор СНСД-а - задовољство нам је и част да га угостимо

Foto: S.M.

- S obzirom na to da je, na predlog Gradskog odbora SNSD-a i Vlade Đajića, Skupština grada donela odluku da najveće gradsko priznanje dodeli predsedniku Srbije Aleksandru Vučiću, čast nam je, a verujemo i svim Banjalučanima, što će nam svojim dolaskom ukazati poverenje i zahvalnost - saopšteno je iz Gradskog odbora SNSD-a.

U saopštenju se dodaje da Banjaluka, ali i ciela Republika Srpska, gledaju u Srbiju kao iskrenog prijatelja koji je uvek spreman da pruži podršku.

- Mi smo jedan narod koji Drina ne razdvaja, već spaja i verujemo da ćemo nastaviti zajedno graditi mostove koji će nas samo još čvršće povezivati - istakli su u Gradskom odboru SNSD-a.

Iz SNSD-a napominju da će, povodom Dana grada - 22. aprila, Ključ grada predsedniku Srbije Aleksandru Vučiću uručiti predsednik Skupštine grada Banjaluka Mladen Ilić.

Ceremoniji će prisustvovati predsednik i članovi Gradskog odbora SNSD-a, te odbornici u Skupštini grada.

(RTRS)

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
KO JE CRVENI KOMANDANT? Jedini Srbin general Crvene armije - Lenjin mu bio zahvalan, stradao od Staljinove ruke (FOTO)

KO JE CRVENI KOMANDANT? Jedini Srbin general Crvene armije - Lenjin mu bio zahvalan, stradao od Staljinove ruke (FOTO)

ISTORIJA Sovjetskog Saveza, svetske supersile 20. veka, upamtila je brojne heroje, borce, oficire koji su svojim junaštvom i rezultatima zadivili svet. U periodu kada se SSSR tek stvarao i uzdizao, značajan pomena bio je i doprinos jednog Srbina, Danila Srdića (1896-1937), prvog i jedinog Srbina koji je bio general Crvene armije. Ovo je njegova priča.

20. 05. 2024. u 11:53

Komentari (51)

NOVAK ĐOKOVIĆ OVO UOPŠTE NIJE HTEO! Poremetili se Noletovi planovi