NARUČENO JOŠ 1.000 DOZA SPUTNJIK VE: Dom zdravlja u Bijeljini prvi po broju vakcinisanih u RS

V. Mitrić

19. 03. 2021. u 00:43

PREDSEDNIK Skupštine grada Bijeljine, Alaksandar Đurđević, zahvalio se medicinskim radnicima Doma zdravlja u Bijeljini što ni za trenutak nisu poklekli pred izazovima pandemije korona virusa.

НАРУЧЕНО ЈОШ 1.000 ДОЗА СПУТЊИК ВЕ: Дом здравља у Бијељини први по броју вакцинисаних у РС

Foto: V. Mitrić

Đurđević je prilikom posete Centru za vakcinaciju pohvalio napore direktorke Danijele Đukin i timova čekara koji su uspešno organizovali rad Centra za vakcinaciju i obezbedili danonoćno funkcionisanje kovid ambulante.

-Kao predsjednik Skupštine razgovarao sam sa direktoricom Đukin o prioritetima i mogućnostima da grad pomogne ovoj ustanovi -kaže Đurđević. - Imunizacija se ovde sprovodi profesionalno, veliki broj sugrađana je zainteresovan i to nam daje nadu da ćemo se uskoro vratiti normalnim tokovima života.

Foto: V. Mitrić

Dr Đukin se zahvalila predsednik lokalnog parlamenta na poseti i sa zadovoljstvom istakla da je Dom zdravlja Bijeljina u ovom trenutku vakcinisao najveći broj stanovnika od svih domova zdravlja u Republici Srpskoj.

-Naručeno još 1.000 novih doza ruske vakcine Sputnjik V. Do sada je oko 700 sugrađana vakcinisano, a interesovanje je pojačano i u narednih 15 dana imamo pun raspored imunizacije- rekla je drĐukin naglasivši da je funkcionisanje svih službi Doma zdravlja uredno, da se sve obaveze izmiruju redovno i da su na raspolaganju sugrađanima 24 sata dnevno. V.Mitrić

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
Dolce Vita na obali Save: Stanovi na ovoj lokaciji su za one koji žive svoje snove

Dolce Vita na obali Save: Stanovi na ovoj lokaciji su za one koji žive svoje snove

Možete li da zamislite lepotu svakodnevice koja počinje na obali Save do koje stižete laganom šetnjom kroz jedinstvenu luksuznu pešačku zonu, a završava se ispijanjem vina na vašoj prostranoj terasi s pogledom na reku ili u vrhunskom restoranu do kog stižete peške? U istom danu ste s lakoćom obavili posao, odradili trening, uživali u kupovini novih komada garderobe najluksuznijih brendova u neposrednom komšiluku, a stigli ste i da sa decom provedete vreme u zelenilu, jer se sve što vam treba nalazi nadohvat ruke.

14. 05. 2024. u 10:00

Komentari (0)

KO JE ROBERT FICO: Čovek koji prkosi NATO-u i neće da prizna tzv. Kosovo