AKCIJA "BISER": Dve osobe uhapšene u Banjaluci

R.S.

09. 10. 2020. u 16:12

DVE osobe koje su juče uhapšene u akciji “Biser” u Banjaluci, predati su danas Okružnom javnom tužilaštvu u ovom gradu.

АКЦИЈА БИСЕР: Две особе ухапшене у Бањалуци

Foto: MUP RS

Akcija je bila usmerena na razbijanje lanca uličnih prodavaca droge, a tokom njene realizacije otkriven je i nelegalni starački dom u banjalučkom naselju Lazarevo.

Uz izveštaj o počinjenom krivičnom delu, postupajućem tužiocu su sprovedeni Andrej Slovek koji se sumnjiči da je od neutvrđenog dana do 8. oktobra ove godine izvršio krivična dela nedozvoljena proizvodnja i promet opojnih droga, omogućavanje uživanja droga i neovlašteno bavljenje određenim zanimanjem, te Igor Kovčić osumnjičen da je u navedenom periodu počinio krivično delo omogućavanje uživanja opojnih droga.

Protiv Marine Janjić, koja je takođe juče uhapšena u akciji “Biser”, biće podnesen izveštaj zbog sumnje da je u istom vremenskom periodu izvršila krivično delo neovlašteno bavljenje određenim zanimanjem.

- Prilikom realizacije operativne akcije, policijski službenici su pronašli kokain, spid, marihuanu, digitalne vage, oružje i novac, kao i nelegalni starački dom na području Banjaluke, u kojem je pronađeno 16 osoba  starije životne dobi - saopšteno je danas iz MUP Republike Srpske.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

AKO NEKOM POZAJMITE OVU KNJIGU, NE OČEKUJTE DA VAM JE VRATI!