RADOVI POD MAJEVICOM: Brže do Filipovog sela

V. Mitrić

23. 09. 2020. u 13:36

U UGLjEVIČKIM mesnim zajednicama Gornja Trnova i Donja Krćina u toku asfaltiranje lokalnog puta, koji spaja ova mesta, čiji je finansijer opština Ugljevik sa 165.000 KM.

РАДОВИ ПОД МАЈЕВИЦОМ: Брже до Филиповог села

Foto: V. Mitrić

Načelnik Ugljevika Vasilije Perić je, sa meštanima  pratio radove i podelio radost štp će biti moderna veza dv Krćine sa rodnim selom Filipa Višnjića, Gornjom Trnovom u čijoj su blizini Manstir Tavna i Novakova pećina, dva jako posećna mesta u ovom delu RS. 

- Na ovom putnom pravcu u prethodnom periodu je bio problem sa klizištima, a sada višđe neće biti tih muka i problema - kaže Perić.

- Reč je o još jednom važnom poslu koji  radimo kako bismo uvezali sva sela i omogućili njihovu najbolju i najkraću vezu sa gradom.Ovo je samo deo onoga što smo uradili i što ćemo da uradimo kako bismo sperečili „curenje“ stanovništva.Lepo je čuti dečju graju u ovim sokacima i to nas sokoli da radimo još i više i bolje.

Predsednik Mesne zajednice Gornja Trnova Goran Stevanović izrazio je zadovoljstvo jer se radi asfaltni put koji mnogo znači za 240 domaćinstava koje žive u ovim mjestima.Opština sama gradi put,  one sredine sa punijim budžetima u RS i F BiH skoro da i ne rade sesoke puteve, a da nije obavezno učešće meštane, a diče se „velikim uspesima“.

- Deca iz Donje i Gornje Krćine idu u školu u Trnovu i prolaze ovim putem koji je brdovit i sada novim asfaltom će se na lakši način stizati a posebno u zimskom periodu - dodao je Stevanović.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

I MI KREĆEMO PUT GRČKE Prvo oglašavanje Nikoline žene: Deca znaju sve, moramo biti hrabri