DIREKTOR INSTITUTA ZA JAVNO ZDRAVSTVO RS: Tri lekara iz institua pozitivna na koronu

S. M.

16. 09. 2020. u 16:24

NA virus korona pozitivna su tri lekara Instituta za javno zdravstvo RS, i svi su u izolaciji, potvrdio je danas Branislav Zeljković, direktor Instituta.

ДИРЕКТОР ИНСТИТУТА ЗА ЈАВНО ЗДРАВСТВО РС: Три лекара из институа позитивна на корону

D. Pozderović

Prema njegovim rečima, pozitivna su dva specijaliste epidemiologije i jedan specijalizant.

- Svi se osećaju dobro i u izolaciji su 14 dana. Svi ostali koji su bili u kontaktu sa ljekarima su testirani i negativni su. Tri lekara koja su negativna, a koji su bili u najbližem kontaktu takođe se nalaze u izolaciji, naveo je Zeljković i dodao da se ovo nikako neće odraziti na rad Instituta jer imaju dovoljne kapacitete radnika.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
ČUVAMO DEDOVINU I GROBOVE SINOVA Uprkos tragedijama, porodica Mihajla Tomaševića, iz Suvog Grla kod Srbice, opstaje na svom ognjištu (FOTO)

ČUVAMO DEDOVINU I GROBOVE SINOVA Uprkos tragedijama, porodica Mihajla Tomaševića, iz Suvog Grla kod Srbice, opstaje na svom ognjištu (FOTO)

OVO su grobovi mojih sinova. Stojadina, rođenog 1979, koji je poginuo na Košarama i Stevana, dve godine mlađeg, koji je 2002, vozeći traktor nagazio na protivtenkovsku minu koju su na putu u selu postavili Albanci. Ovde na groblju mi je druga kuća, a ona u kojoj živim sa suprugom Miladinkom Micom i sinom Darkom je nekoliko kilometara odavde. I, dok sam živ sa Kosova i Metohije seliti se neću, čuvaću svoj dom i grobove sinova.

18. 04. 2024. u 10:45

Komentari (0)