TEATAR SE VRAĆA U BIJELjINU: Stižu Golubija vremena

V.Mitrić

02. 09. 2020. u 21:50

ТЕАТАР СЕ ВРАЋА У БИЈЕЉИНУ: Стижу Голубија времена

Foto: V.Mitrić

ČETVRTAK će u septembru u Bijeljini biti poznat kao dan za pozorište, a 3. septembra bijeljinsku teatarsku publiku očekuje premijera predstave „Golubija vremena“, po motivima, delima i intervjuima Branka Ćopića, najavljeno je iz Gradskog pozorišta „Semberija“.

Za razliku od prve autorske predstave „Komedija ometena u razvoju“, koja je oduševila gledaoce maestralnim izvođenjem i obradom osetljivih tema, novi komad će biti posvećen svim uzrastima.

 

Po rečima umetničkog direktora Gradskog pozorišta Milivoja Mlađenovića, „Golubija vremena“ su naenjena mladoj publici, nešto odraslijoj djeci i neodraslim starijima, odnosno, za uzrast od sedam do 107 godina. 


U predstavi će nastupiti postava Gradskog pozorišta koju je publika videla u prvoj predstavi, a kao gosti na pozornicu će izaći i dvoje glumaca iz Narodnog pozorišta Sombor. 
 

Iz Gradskog pozorišta “Semberija” najavljuju da će u narednom periodu, pored komada „Golubija vremena“, ponovo biti igrana i predstava “Komedija ometena u razvoju”, čije je izvođenje i turneju prekinula pandemija koronavirusa.


Premijera i sve druge predstave biće izvođene uz ograničen broj publike u sali Centra za kulturu, a pred predstave ovaj prostor biće detaljno dezinfikovan. Obavezno je i nošenje maske tokom cele predstave, kao i dezinfekcija ruku na ulazu u salu.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Komentari (0)