BANJALUČANKA NA SVET DONELA ČETVORKE: Otac presrećan - "Nismo u stanju da odgovorimo na sve poruke, hvala svima od srca"

Novosti online

16. 01. 2024. u 14:31

HVALA svima od srca. Trenutno nismo u stanju da adekvatno odgovorimo na sve poruke i pozdrave, pa se nadam da nam nećete zameriti.

БАЊАЛУЧАНКА НА СВЕТ ДОНЕЛА ЧЕТВОРКЕ: Отац пресрећан - Нисмо у стању да одговоримо на све поруке, хвала свима од срца

Foto: UKC Ljubljana

Napisao je ovo Nemanja Petrović iz Banjaluke, otac četvorki rođenih u Sloveniji.

– Ovim putem pozdravljamo sve vas dobre ljude. Svako dobro. Porodica Petrović – navodi se u njegovoj poruci.

Hrabra majka Milana Petrović iz Banjaluke u nedelju je na svet donela sinove Mateja, Marka, Luku i Jovana. Porođaj je obavljen u Sloveniji, a dečaci su imena dobili po apostolima.

Nemanja i Milana Petrović rođeni su u Banjaluci, a trenutno žive u Celju i već imaju petogodišnjeg sina. Nemanja je ranije poručio da su bebice u inkubatoru i da napreduju polako.

– Otprilike dva meseca će biti tu. Supruga će biti tu jer bez majčine brige nema ništa. Iskreno, verovao sam, ali nismo se nadali. Ali kad se tako dogodilo, znali smo da je to dar od Boga i da moramo ići do kraja zajedno. S ljubavlju i verom sve se može pobediti – rekao je ponosni otac.

Inače, i mediji u Sloveniji govore o ovom “čudu”.

(Srna)

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
OVO JE ČOVEK KOJI JE U NIŠU NEUTRALISAO TONU TEŠKU AVIO-BOMBU SA 430 KG EKSPLOZIVA: To isto je radio 2011. u Kragujevcu i 2013. na Dorćolu

OVO JE ČOVEK KOJI JE U NIŠU NEUTRALISAO TONU TEŠKU AVIO-BOMBU SA 430 KG EKSPLOZIVA: To isto je radio 2011. u Kragujevcu i 2013. na Dorćolu

AKO igde postoji "vaga" za merenje snage ljudskog duha, koliko li bi na njenoj skali težila ona koju ima deminer Mihailo Marinković (48), iz Pančeva, pripadnik Sektora za vanredne situacije MUP Srbije? Koliko bi na njen tas stalo njegove odvažnosti, staloženosti, potpune koncentracije..., u trenutku dok je, minule nedelje u Nišu, sam prilazio neeksplodiranoj avio-bombi teškoj 1.000 kilograma koja nosi 430 kilograma eksploziva, zaostaloj iz NATO agresije?

27. 04. 2024. u 07:00

Komentari (0)

LEGENDA KOŠARKE ŠOKIRALA EVROPU: Evo snimka na kome krade parfeme u Beogradu (VIDEO)